ροή ειδήσεων

Το βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί τους τουρίστες για τα μπλόκα των αγροτών


"Πάτε στην Ελλάδα, αλλά..." η τουριστική οδηγία στους Βρετανούς ταξιδιώτες

Σε ανανέωση της ταξιδιωτικής σύστασης προς Βρετανούς που επισκέπτονται την Ελλάδα προέβη το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών, με ειδική αναφορά στο κλείσιμο οδικών αρτηριών από αγρότες αλλά και στις αυξημένες προσφυγικές ροές.

Όπως αναφέρεται στη σύσταση, "αγρότες συνεχίζουν να μπλοκάρουν μια σειρά κύριων δρόμων σε όλη την Ελλάδα, όπως την εθνική Αθήνας - Θεσσαλονίκης, Αθηνών-Πατρών και εισόδους και εξόδους της Αττικής Οδού, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία και δυσκολίες στην πρόσβαση σε λιμάνια και αεροδρόμια".

Σημείωσαν επίσης πως πραγματοποιούνται συχνά απεργίες, οι οποίες ανακοινώνονται τελευταία στιγμή και προκαλούν αναστατώσεις στα ΜΜΜ από και προς την Ελλάδα. Αναφέρεται ότι τέτοιου είδους διαδηλώσεις μπορούν να γίνονται ως αντίδραση σε εξελίξεις στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές.

Ακόμη, αναφέρεται το πως εξακολουθουν να υπάρχουν τα capital controls, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιορισμοί στην ανάληψη χρημάτων, ενώ τονίζεται και η αύξηση των προσφυγικών ροών σε ελληνικά νησιά όπως η Λέσβος, η Κως και η Σάμος. "Η βρετανική πρεσβεία αξιολογεί συνεχώς την κατάσταση, αλλά προς το παρών δεν υπάρχουν κίνδυνοι για τους βρετανούς υπήκοους που επισκέπτονται τα νησιά".

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *