ροή ειδήσεων

Καμμένος …όνομα και πράγμα ….κυριολεκτικά.

Αφού δεν μπορεί να «δείρει» τον φορτιστή…
δέρνει τον κοσμάκη.
Πόσο ποιο μαλάκας μπορεί να γίνει; Θέλει να μας πει τι; Ότι είναι ανίκανος για να επαναφέρει στην τάξη ένα ταβερνιάρη και ενα ξενοδόχο;
Ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες που θα θησαυρίσουν τους νησιώτες αγοράζοντας νερό ;
Ότι θέλει να προστατεύσει τους Λάθρο από την αισχροκέρδεια των Ελλήνων για αυτό τους βάζει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Και τα γκέτο της Βαρσοβίας για τον ίδιο λόγο έγιναν από τους ΝΑΖΙ .Για να τους προστατεύσουν από τους υπόλοιπους.
Με εκλογές «απειλεί» τους δανειστές ο λαγο-Πάνος Καμμένος αν επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.
Υπογραμμίζει, ωστόσο, ότι ο ελληνικός λαός έχει ήδη απαντήσει και μάλιστα πολύ πρόσφατα και, όπως αναφέρει, το 2019 που θα γίνουν εκλογές, θα αποφασίσει εκ νέου.
Ο ίδιος, αναφερόμενος και στα πρόσφατα επεισόδια με κατοίκους στην Κω, που αντιτάσσονται στη δημιουργία Hot Spots στο στρατόπεδο του Πυλίου, τα αποδίδει σε τοπικά οικονομικά συμφέροντα. Όπως αναφέρει, ένας μικρός αριθμός κατοίκων δεν επιθυμεί τη δημιουργία Hot Spots προκειμένου να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται οικονομικά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
«Οι κάτοικοι της Κω δεν διαμαρτύρονται για τα hotspots. Αυτοί που διαμαρτύρονται είναι εκείνοι που δεν θέλουν να δημιουργηθούν hotspots, προκειμένου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να κυκλοφορούν ανάμεσα στους πολίτες. Ο αρχηγός των διαφωνούντων είναι ξενοδόχος, συνήθως το ξενοδοχείο του ήταν κλειστό τον χειμώνα και τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτο από εκεί- νους που δήθεν κυνηγά, προκειμένου να μην μπουν στο hotspot. Μην ξεχνάμε ότι η σκοτεινή πλευρά είναι η παραοικονομία. Όταν κάποιοι πωλούν το μπουκάλι το νερό προς 3 ευρώ, αντί για 0,5 ευρώ, κερδίζουν 2,5 ευρώ. Αν αυτό το υπολογίσετε με ένα εκατομμύριο μετανάστες επί τρία μπουκάλια την ημέρα, θα δείτε τι σημαίνει μαύρο χρήμα. Ο έτερος διαμαρτυρόμενος και αγανακτισμένος πολίτης της Κω έχει πάρει το ψευδώνυμο “φορτιστής”. Είχε μία ταβέρνα που συνήθως έκλεινε τον Οκτώβριο και άνοιγε τον Μάιο. Μέσα στην ταβέρνα του υπάρχουν δεκάδες πολύπριζα, όπου οι μετανάστες μπορούν να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους προς 5 ευρώ τη φόρτιση. Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά, έχουν την κάλυψη κάποιων Αρχών και φοβούμαι πολύ -λυπάμαι που το λέω- υψηλά ιστάμενο αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος τους προειδοποιεί. Δεν πρόκειται, λοιπόν, να γίνουμε εμείς οι μεσάζοντες εκείνων που βγάζουν μαύρο χρήμα από τους πρόσφυγες. Θα ακολουθήσουμε την απόφαση της πλειοψηφίας των κατοίκων, αλλά και το συμφέρον της χώρας, προ- κειμένου οι πρόσφυγες να μπαίνουν για 24 ώρες στα hotspots, να καταγράφονται και αμέσως να φεύγουν για τα κέντρα προώθησης», πρόσθεσε ο δήθεν υπουργός Εθνικής Άμυνας.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/2/16 18:18

    Και μετά σου λένε να ψηφίσουν τους νησιώτες για νόμπελ ειρήνης, όταν όλοι το ξέρουν για την αισχροκέρδια και κανείς δεν λεει τίποτα και δεν καταλαβαίνουν ότι από λίγους "έξυπνόβλακες" "καίγονται" και οι υπόλοιποι. Αλλά αν είχαμε και κουκούτσι μυαλό δεν θα είχαμε τα ίδια ρεμάλια να μας κυβερνάνε χρόνια τώρα με τις απάτες και τις λαμογιές τους και εμείς οι "έξυπνοι" για τιμωρία, τους ξαναβάζουμε στο κ(υ)νοβούλιο, τους πληρώνουμε και τους στήνουμε και ανδριάντες μετά θάνατον. Τόσο μακάκες είμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *