ροή ειδήσεων

Καμμένος: Δεν υπήρχε ποτέ θέμα Δωδεκανήσου, η συμφωνία με το ΝΑΤΟ ισχύει για όλο το Αιγαίο


«Ποτέ δεν ετέθη θέμα Δωδεκανήσου. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα Δωδεκανήσου. Βεβαίως και η συμφωνία ισχύει για όλο το Αιγαίο, ισχύει για το Καστελόριζο, για την Κω, για την Κάλυμνο, για την Ψέριμο, για το Αγαθονήσι, μέχρι τη Λήμνο. Ισχύει για όλο το Αιγαίο. Τέτοιο έγγραφο δεν υπήρξε ποτέ» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχετικά με τη συμφωνία με το ΝΑΤΟ, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δ. Κρεμαστινού.

Όπως υποστήριξε ο κ. Καμμένος, αυτά τα πράγματα «γράφονταν από sites της Χρυσής Αυγής», και η επανάληψη/ αναπαραγωγή τους φοβίζει τον κόσμο στα Δωδεκάνησα, ενώ τόνισε ότι ήδη πλοία των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων έρχονται στην ακτογραμμή, στα Δωδεκάνησα, μέχρι τη Λήμνο και σε όλο το Αιγαίο, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι όποιος διασώζεται εντός τουρκικών ή ελληνικών χωρικών υδάτων ή άλλων διεθνών υδάτων θα πηγαίνει πίσω στην Τουρκία.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε επίσης στα περί τουρκικών προκλήσεων κατά τη μετάβαση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στην Τεχεράνη, λέγοντας ότι το εν λόγω αεροσκάφος, το οποίο χειρίζεται η Πολεμική Αεροπορία, όταν πετάει μεταφέροντας τον πρωθυπουργό και υπουργούς δεν «κροσάρει» άλλα αεροσκάφη. «Γι’ αυτόν τον λόγο ως πολεμικό αεροσκάφος, παίρνει διπλωματική άδεια».

«Στη συγκεκριμένη πτήση, καλώς έκαναν οι Έλληνες αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και καλώς έκαναν οι Έλληνες διπλωμάτες και κατέθεσαν το σχέδιο πτήσης για να πάει ο Πρωθυπουργός στην Τεχεράνη με ανεφοδιασμό στη Ρόδο. Έρχονται οι Τούρκοι και ζητούν παράνομα ο ανεφοδιασμός να γίνει στο «Μποντρούμ», δηλαδή να κατέβει το αεροσκάφος στη Ρόδο και μετά να ξανακάνει ανεφοδιασμό στο «Μποντρούμ», για να ικανοποιήσουν τις δικές τους παράλογες απαιτήσεις. Ε, αυτήν τη χάρη δεν τους την κάναμε και δεν τους την έχει κάνει ποτέ κανένας» είπε ο κ. Καμμένος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/2/16 15:38

    pou.....eisoyna!!!ma exete poylimenous!!!esi k kameme!!pes emena !!meta apo pola xronia!!! me evalan pedaki tote !!na peso sta skopia me entoli milosevits!!na ta miraroume!!!kai o mpamas mistotakis pire tous amerikanous !!kai mas stamatise 7.30 8 para!!!! to proi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *