ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Αυτός είναι ο Τούρκος καναλάρχης που του έταξε άδεια ο Τσίπρας! [ΦΩΤΟ]

"Συναντήθηκα με τον Τσίπρα, ανοίγω κανάλι στην Ελλάδα"

Ιδού ο Τούρκος μεγιστάνας, με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τον Νταβούτογλου, που έκλεισε το Deal για να πάρει κανάλι στην Ελλάδα...


Η υπόθεση ήρθε στο φως, με αφορμή ένα δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει ότι ο 46χρονος, Ατσουν Ιλικαλι, ο οποίος είναι μεγαλύτερος παραγωγός Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Τουρκίας και παρουσιαστής ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV 8 «θέλει να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα».
Επίσης, υπογραμμίζεται, ότι έχει αρχίσει ήδη επαφές και διαπραγματεύσεις για να πραγματοποιήσει την κίνησή του.


Ο Ατσούν Ιλικάλι, ο οποίος μέσω του διευθυντού μάρκετινγκ του καναλιού Ali Cemal Karabudak, δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα: «Εχουμε 2 εναλλακτικές λύσεις, είτε θα αγοράσουμε κάποιο ελληνικό κανάλι, είτε θα αγοράσουμε μια νέα συχνότητα. Ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον οποίο είχαμε συνάντηση έδειξε θετικός σε αυτή την πρόθεσή μας […[ Και ο σκοπός μας είναι να λειτουργήσει μέχρι τον Οκτώβριο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα ακουστεί στην Ελλάδα η φωνή της Τουρκίας!».




«Η κυβέρνηση φέρνει τούρκο καναλάρχη, είναι καθ’ οδόν για την Ελλάδα» τονίζει η Ένωση Κεντρώων, στον απόηχο της δήλωσης του Βαγγέλη Βενιζέλου στον ΣΚΑΪ ότι «η κυβέρνηση υπόσχεται άδειες σε νέους υποψηφίους και όταν θα ανέβουν οι καινούργιοι στο δέντρο, τότε θα φανούν τα οπίσθια τους και θα γελάει ο κάθε πικραμένος».

Πρόκειται για τον Aτζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι γνωστή «τηλεπερσόνα» στη γείτονα, και έχει φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό και τον τούρκο ομόλογό του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τουρκία.

Στις 30 Ιανουαρίου η τουρκική εφημερίδα Hurriyet κάλυψε με εκτεταμένο δημοσίευμα τις αντιδράσεις του Βασίλη Λεβέντη σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες.

Τις αναφορές του τούρκου καναλάρχη, επιβεβαίωσε και ο διευθυντής μάρκετινγκ του καναλιού, Αλί Κεμάλ Καραμπουντάκ.

Η Ένωση Κεντρώων προειδοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ να μην τολμήσει να δώσει άδεια στον Τούρκο επιχειρηματία και παράλληλα να κλείσει κανάλια όπως το Μακεδονία ή άλλα.



«Η Ένωση Κεντρώων και ο Πρόεδρος της κ. Βασίλης Λεβέντης επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά αφού υπάρχει η σχετική πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV8 της Τουρκίας σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό της χώρας του ανέφερε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για να είναι εκείνος ο ένας εκ των τεσσάρων καναλαρχών πανελλαδικής εμβέλειας που θα πάρει την σχετική άδεια. Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος γιατί από τον Οκτώβρη θα έρθει στην χώρα μας ως νέος καναλάρχης» αναφέρει από την πλευρά της η ΕΚΕ.

«Υπήρχαν δύο τρόποι (δήλωσε) για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα ως καναλάρχης, ο ένας με το να αγοράσει κάποιο τοπικό κανάλι και ο δεύτερος με το να του δοθεί άδεια συχνότητας πανελλαδικής εμβέλειας από την κυβέρνηση» καταγγέλλει το κόμμα.



«Εμείς θέλουμε ανοιχτά όλα τα υπάρχοντα κανάλια ώστε να διατηρηθεί η πολυφωνία και η Δημοκρατία και να γίνει η διαχείριση των οφειλών τους αμέσως» καταλήγει η ΕΚΕ.

Σημειώνεται ότι το ΤV8 του κ. Iλιτζαλί ανήκει στο MNG Media Group και άρχισε να αναμεταδίδει στις 22 Φεβρουαρίου 1999. Ως κανάλι ειδήσεων, ο ΤV8 άρχισε να μεταδίδει πρόγραμμα το 2005.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/2/16 00:12

    Τι έγινε Τσίπρα;; Οι Ευρωπαίοι σε τάραξαν στις σφαλιάρες και ακόμα είσαι ζαλισμένος και έδωσε και κ@λο στους Τούρκους!! Ηθικό βλέπω ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *