ροή ειδήσεων

Είναι σίγουρα από τα απίστευτα: Ένα τζιπ βρέθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο αφού πρώτα χτύπησε σε κολώνα!

Είναι σίγουρα από τα απίστευτα: Ένα αυτοκίνητο (τζιπ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατέληξε σε πεζοδρόμιο αφού πρώτα χτύπησε πάνω σε μια κολώνα της ΔΕΗ, την οποία μάλιστα έριξε.

Βέβαια, το περιστατικό, που, σημειωτέον, σημειώθηκε στην περιοχή της Ψαροπούλας, (ο οδηγός αφού χτύπησε πάνω στην κολώνα βρέθηκε στη συνέχεια στο απέναντι πεζοδρόμιο), δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δεκάδες οδηγούς που περνούσαν από εκείνο το σημείο, οι οποίοι προσπαθούσαν να δουν τι συνέβη και πολύ περισσότερο αν υπήρξαν τραυματισμοί!

Εκείνο που πολλοί υποστήριξαν είναι ότι, επειδή στην πόλη της Ρόδου οι δρόμοι ήταν ολισθηροί σήμερα το πρωί, λόγω βροχής, δεν αποκλείεται το αυτοκίνητο να γλίστρησε σ΄ εκείνο το σημείο και να συνέβη το τροχαίο αυτό ατύχημα.

Ευτυχώς, πάντως, απ΄ ότι έγινε γνωστό, δεν είχαμε κάτι το ανησυχητικό, και ίσως αυτό είναι το πιο σημαντικό σ΄ αυτό το απίστευτο, πράγματι, περιστατικό!

Να σημειωθεί τέλος, ότι για μία, περίπου, ώρα υπήρχε εκτροπή της κυκλοφορίας καθώς χρειάστηκε ν΄ απομακρυνθεί η κολώνα από το οδόστρωμα.









http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *