ροή ειδήσεων

ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ! Τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί τον Ζίκα σαν βιολογικό όπλο για τον αποπληθυσμό του πλανήτη!

Ο ιός Ζίκα είναι ένα βιολογικό όπλο που μεταδίδεται από
γενετικά τροποποιημένα κουνούπια να διαδώσουν την ασθένεια, σύμφωνα με μια έκθεση του Κρεμλίνου!



Φωτιά έχουν πάρει οι συνωμοσιολογικές ιστοσελίδες ανά τον κόσμο μετά την έξαρση του ιού Ζίκα, που διαβάζοντας τα κανείς δεν θα μπορεί σίγουρα να ξεχωρίσει τι είναι αλήθεια η ψέμματα. Μετά λοιπόν και από τα μεταλλαγμένα κουνούπια και το πατεντάρισμα του ιού από το Ίδρυμα Ροκφέλλερ, τώρα μια νέα είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου που λέει ότι η Ρωσία κατηγορεί τον Μπίλ Γκέιτς και τους …Πεφωτισμένους (Ιλλουμινάτοι) για την επιδημία του Ζίκα στο πρόγραμμα αποπληθυσμού του πλανήτη!

Σύμφωνα λοιπόν με μια διαρροή από άκρως εμπιστευτική έκθεση της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) που έχει περάσει και από το Κρεμλίνο, λέει ότι ο ιός Ζίκα είναι «ένα βιολογικό όπλο» από «κυβερνήσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις» και ότι ο επικεφαλής της μη κυβερνητικής οργάνωσης πίσω από τον ιό είναι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates Bill Gates»!

Μάλιστα η είδηση λέει ότι ο Πούτιν εξοργίστηκε με τον Μπίλ Γκέιτς και σε διαβουλεύσεις του με ανώτατους αξιωματούχους σκέφτονται να θέσουν τον Γκέιτς «ανεπιθύμητο πρόσωπο» στην Ρωσία και ότι η Παγκόσμια κυβέρνηση δημιούργησε τον Ζίκα ως βιολογικό όπλο ενάντια στην ανθρωπότητα!

Ένα βίντεο που έχει δοθεί στην δημοσιότητα έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα των συνωμοσιολογικών κύκλων, όπως λένε και οι ίδιοι, στο οποίο δείχνει τον Μπιλ Γκέιτς να δηλώνει θετικός στην μείωση του πληθυσμού του πλανήτη. Δείτε το παρακάτω:




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *