ροή ειδήσεων

Πιτσιρίκια παραβίαζαν αυτοκίνητα στη Ρόδο


Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας


«Πακέτο» με τους γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου τρεις πιτσιρικάδες τσιγγάνοι «Πακέτο» με τους γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου τρεις πιτσιρικάδες τσιγγάνοι που είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα στην περιοχή γύρω από τον καταυλισμό του Καρακόνερου.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, τα ανήλικα τσιγγανόπουλα ηλικίας 16, 16 και 14 χρόνων είχαν διαρρήξει τουλάχιστον επτά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην ευρύτερη περιοχή και είχαν αρπάξει χρήματα, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα. Ακόμη, είχαν διαρρήξει ένα σπίτι από το οποίο άρπαξαν χρήματα, είχαν αρπάξει την τσάντα μιας Πολωνέζας και είχαν αποπειραθεί να κλέψουν μια μοτοσικλέτα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και τράπηκαν σε φυγή!

Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας που είχαν εξιχνιάσει τις υποθέσεις, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους επιστράφηκαν. Η εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *