ροή ειδήσεων

Άγριο επεισόδιο στην Βουλή! Παππάς και Κασιδιάρης έβριζαν Καμμένο και πρόσφυγες - Κλήθηκε ο φρούραρχος


ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ

- Αποκάλεσαν προδότη και "φιλιππινέζα των μεταναστών" τον υπουργό Άμυνας, την κυβέρνηση αλλά και τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων μέσα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής
- Ομόφωνα τα κόμματα ζήτησαν να κληθεί ο φρούραρχος της Βουλής να απομακρύνει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
- Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βιντεοσκοπούσαν όλο το επεισόδιο μέσα στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής!


Θερμό επεισόδιο με ανοίκειους υβριστικούς χαρακτηρισμούς προκάλεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής την οποία ενημέρωνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για τις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στον έλεγχο των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Έντονες αποδοκιμασίες από σύσσωμους τους βουλευτές όλων των άλλων πτερύγων της Βουλής. Το Προεδρείο απέβαλε τους υβριστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ παρουσία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και ομόφωνης απόφασης κλήθηκε ο Φρούραρχος της Βουλής για την εφαρμογή της. Οι Χρυσαυγίτες βουλευτές με έξαλλες διαμαρτυρίες (!) αναγκάστηκαν να πειθαρχήσουν και να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Το αποτρόπαιο επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε με «πρωτοπαλίκαρα» τους Χρήστο Παππά και Ηλία Κασιδιάρη οι οποίοι στις τοποθετήσεις τους άρχισαν να εκτοξεύουν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως «προδότες» και «φιλιοππινέζες των μεταναστών» τόσο προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο όσο και προς τους παριστάμενους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων. Μάλιστα, λέγεται, ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές έφτασαν μέχρι και στο σημείο να καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τον άγριο καυγά που προκαλούσαν, «σπάζοντας» το απόρρητο της ενημέρωσης.

Οι αντιδράσεις σε αυτή την απαράδεκτη για την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που εμπίπτει όχι μόνο στο ποινικό δίκαιο αλλά και στην πρόκληση ηθικής απαξίωσης προς τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων, προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμάσεις των βουλευτών όλων των κομμάτων.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Ντουζίνας, αρχικά ζήτησε από τους ταραχοποιούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν, με εκείνους να δηλώνουν την άρνησή τους. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Ντουζίνας και παρουσία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, που παρακολουθούσε την συνεδρίαση, εφάρμοσε το άρθρο 81 του Κανονισμού της Βουλής περί «ανάρμοστης και ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς» και «προσωρινού αποκλεισμού από τις συνεδρίασεις» ασκώντας την σχετική «μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά» και κλήθηκε ο Φρούραρχος της Βουλής για να εφαρμόσει την αποβολή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα της Γερουσίας. Οι βουλευτές φωνάζοντας αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Λίγη ώρα μετά το «μαύρο – άσπρο» προσπάθησε να παρουσιάσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς με δηλώσεις τους στις τηλεοπτικές κάμερες του περιστυλίου της Βουλής λέγοντας πως «Καμμένος και Τσίπρας διαπράττουν εθνική προδοσία, βάζουν τούρκους και ΝΑΤΟ στο ελληνικό Αιγαίο. Τους καταγγείλαμε σε υψηλούς τόνους και για να μην απαντήσουν στις καταγγελίες μας, προκάλεσαν έκτροπα στην επιτροπή Άμυνας.»

Για «φασίζουσα» συμπεριφορά προς την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων κατήγγειλε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, η τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννηδηλώνοντας πως «σήμερα γράφτηκε μια από τις πιο μαύρες σελίδες κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Με απαράδεκτο και φασίζοντα τρόπο επιτέθηκαν εναντίον αρχηγού και όλων των Ενόπλων Δυνάμεων και με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν ούτε σε χαμαιτυπείο. Άμεση ήταν η αντίδραση όλων κόμματων που ζήτησαν να αποβληθούν. Αρνήθηκαν, ενώ κατέγραφαν την απόρρητη συνεδρίαση με κινητά. Καταδικάζω αυτή την απίστευτη κατάστασης και καλώ το σύνολο των βουλευτών να συνειδητοποιήσουμε το χρέος που έχουμε όλοι μας. Όχι άλλες εκπτώσεις στην κοινοβουλευτική διαδικασία».


Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/2/16 12:37

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/16 12:50

    Ειναι πλεον ολοφανερο οτι ο ΣΥΡΙΖΑ διαπρατει εθνικη προδοσια με την συγκαλυψη ΝΔ/ΠΑΣΟΚ που εχουν ηδη εισπραξει απο ευρωπαιους αλλα και τουρκους για να ξεπουλανε σιγα σιγα κομματια της εθνικης μας κυριαρχιας.Η ιστορια τους καταγραφει και ερχετε εθνικος διχασμος μεταξυ πατριωτων και κουκουλοφορων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *