ροή ειδήσεων

Κρεμαστή: Δικαιολογημένα τα παράπονα των επισκεπτών για τις "δημόσιες" τουαλέτες!

Τα έντονα (και δικαιολογημένα, όπως αποδείχθηκε), παράπονα που διατύπωσαν κάποιοι επισκέπτες της Κρεμαστής φαίνεται πως είχαν «βάση»! Οι μοναδικές «δημόσιες» τουαλέτες που βρίσκονται στην πίσω

πλευρά της εκκλησίας, και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου γίνεται κάθε Κυριακή η Λαϊκή Αγορά, όχι μόνο είναι σε «μαύρο χάλι», αλλά, λογικά, θα έπρεπε να είχαν κλείσει καθώς αποτελεί εστία μόλυνσης!

Και να σκεφθεί κανείς ότι δίπλα ακριβώς είναι και το Γυμνάσιο, ενώ αρκετά παιδιά πλησιάζουν σχεδόν σε «απόσταση αναπνοής» τις τουαλέτες προκειμένου να παίξουν ή να κάνουν την βόλτα τους στα διαλείμματα!


Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, στην εκκλησία της Κρεμαστής ήρθαν αρκετοί προσκεκλημένοι σ΄ ένα μυστήριο που γινόταν (γάμος). Κάποια στιγμή, χρειάστηκε να πάνε στην τουαλέτα! Όμως, ποια τουαλέτα; Της εκκλησίας ήταν κλειστή, (γιατί;), κι έτσι η μοναδική «λύση» στο "πρόβλημά" τους ήταν αυτές που βρίσκονται πίσω ακριβώς από την εκκλησία!


Αλλά, οι άνθρωποι με το που τις είδαν τους... πέρασε κάθε «διάθεση»! Κάποιοι βρήκαν καταλληλότερο μέρος κάποια παρακείμενα χωράφια, ενώ κάποιοι άλλοι (και, κυρίως, γυναίκες), αναγκάστηκαν να «κρατηθούν» μέχρις ότου βρουν κάποιες τουαλέτες... «της χαϊριάς»!




Βέβαια, απ΄ ότι μπορεί να διαπιστώσει κανείς οι "κοινόχρηστες" αυτές τουαλέτες, ή θα πρέπει να λειτουργήσουν σωστά, ή να κλείσουν! Και φυσικά το να κλείσουν είναι «μια λύση»! Το θέμα είναι πως, ολόκληρο χωριό να μην έχει δυο τουαλέτες να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των επισκεπτών σίγουρα είναι κάτι που κι αυτό προβληματίζει!

http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *