ροή ειδήσεων

ΣΥΛΛΗΨΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΟΥ


Eπ’ αυτοφώρω συνελήφθη σήμερα το πρωί από συνεργεία της ΔΕΥΑΡ, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας της περιοχής των Κολυμπίων να προβαίνει σε εργασίες για το άνοιγμα γεώτρησης χωρίς να έχει την απαιτούμενη αδειοδότηση των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΔΕΥΑΡ, καθώς ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης ,μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν από τα μέλη του συνεργείου της, κατήγγειλε τον συγκεκριμένο ξενοδόχο στο Αστυνομικό Τμήμα για να προβεί στις δέουσες ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.
Ο συγκεκριμένος ξενοδόχος ,που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Κολυμπίων ,προέβη στην παράνομη διάνοιξη της γεώτρησης για να εξασφαλίσει την υδροδότηση της ξενοδοχειακής μονάδας του, επειδή γνωρίζει ότι, η ΔΕΥΑΡ θα προχωρήσει εντός των ημερών στην αφαίρεση του μετρητή της. Παρά τα ειδοποιητήρια που έχει λάβει ο εν λόγω ξενοδόχος από την ΔΕΥΑΡ κατ’ επανάληψη, να προβεί σε διακανονισμό εξόφλησης των οφειλών του προς τη δημοτική επιχείρηση, δεν ανταποκρίθηκε, αλλά επέλεξε την παράνομη οδό.
"Η ΔΕΥΑΡ έχοντας έννομο συμφέρον ,σταμάτησε σήμερα τις εργασίες, για την διάνοιξη παράνομης γεώτρησης στην περιοχή των Κολυμπίων ,από ξενοδόχο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλοοφειλέτες της δημοτικής επιχείρησης. Προφανώς γνωρίζει ότι, η ΔΕΥΑΡ θα προχωρήσει στην αφαίρεση του μετρητή, από την ξενοδοχειακή μονάδα του και προσπάθησε με απροκάλυπτο τρόπο να εξασφαλίσει την υδροδότηση της, χωρίς ωστόσο να προνοήσει και να λάβει την απαιτούμενη αδειοδότηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ως διοίκηση της ΔΕΥΑΡ από την πρώτη στιγμή που έπεσε στην αντίληψη μας το συμβάν αυτό ,επιλέξαμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της δημοτικής επιχείρησης και να εφαρμόσουμε την ισονομία που ισχύει για όλους τους καταναλωτές της. Σε μια περίοδο ανομβρίας, που καταβάλλουμε προσπάθειες για να μην πουν οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες ,που δεν θα υδροδοτηθούν από το Φράγμα του Γαδουρά το νερό- νεράκι ,δεν θα επιτρέψουμε ορισμένοι να προβαίνουν σε παρανομίες θέτοντας σε κίνδυνο το κοινό συμφέρον. Από την διάνοιξη της παράνομης γεώτρησης ελλόχευε ο κίνδυνος της υφαλμύρωσης των δικών μας γεωτρήσεων στην περιοχή των Κολυμπίων. Πρωταρχικό μέλημα μας, είναι να διαφυλάττουμε και να προασπίζουμε τα συμφέρονται της ΔΕΥΑΡ και την πολιτική αυτή θέση μας ,καλό θα είναι να την λάβουν όλοι υπόψη τους, πριν προβούν σε ανομίες» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/2/16 21:48

    Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/16 10:00

    Ενω οι δικες σας χρεωσεις ειναι νομιμες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *