ροή ειδήσεων

Βράζει η Κως για τα hot spot. Δείτε ατάκες στα social media για Καμμένο


Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας κατά των hot spot την Παρασκευή στις 11:00 μπροστά στο Δημαρχείο.


«Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα στο νησί της Κω, μετά και την χθεσινή επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο νησί.

Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση hot spot στην περιοχή τους.

Η Επιτροπή πολιτών Κω, κατά της εγκατάστασης «HOT SPOT - ΚΕΠΥ» στο νησί, καλεί σε «Πανκωακό» Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 11:00 μπροστά στο Δημαρχείο Κω.

Καλούν όλους τους πολίτες να βροντοφωνάξουν: «Όχι στην καταστροφή του 3ου σημαντικότερου τουριστικού προορισμού της χώρας!», όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους.

Την ίδια ώρα με πικρόχολη ειρωνεία αλλά και υπενθύμιση της ασυνέπειας ανάμεσα στις παλαιότερες και τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου αντέδρασε η διαδικτυακή κοινότητα στην επεισοδιακή, όπως αποδείχτηκε, χθεσινή προσγείωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κω.

«Το καραβάνι συνεχίζει με ελικόπτερα» είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό σχόλιο στο twitter, καθώς στο πάθημα του Καμμένου που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους κατοίκους της Κω πριν προσγειωθεί σε λειμώνα όπου έβοσκαν αγελάδες, πολλοί βλέπουν την ευρύτερη αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η υπόμνηση ότι ορισμένοι ηγέτες, έστω και σε χώρες πολύ μακριά από την Ελλάδα, αλλά με παρεμφερείς παθογένειες, αναγκάστηκαν να αποδράσουν από την έδρα τους με ελικόπτερο, είναι μεν μια θλιβερή εικόνα για τη δημοκρατία, από την άλλη όμως δείχνει έως πού μπορεί να φτάσει η λαϊκή οργή.

Ορισμένοι χρήστες των social media, οι οποίοι δεν ξεχνούν εύκολα παλαιότερες προκλητικές ή και διχαστικές δηλώσεις των νυν κυβερνώντων, ανακάλεσαν την περίοδο που ο Πάνος Καμμένος, ως λάβρος αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καλούσε το λαό να λιντσάρει τοπικό παράγοντα.

«Σήμερα στην Κω συνειδητοποίησε την σοβαρότητα των λεγομένων του» σημειώνει ένα σχετικό tweet.

Επίσης, δεν διέλαθε της προσοχής η σχετική κωλοτούμπα: «Καμμένος 2015: Όχι στα hot spot. Καμμένος 2016: Ναι στα hot spot!»

Φυσικά, τα πλέον διασκεδαστικά μηνύματα στο twitter και το facebook συνοδεύονται από παραποιημένες εικόνες, οι οποίες όχι μόνο σατιρίζουν αδυσώπητα αλλά και αποτυπώνουν με τη μέγιστη δυνατή ευστοχία και ενάργεια την περιπέτεια του Πάνου Καμμένου στην Κω.

Ακολουθεί ένα απάνθισμα από τις πιο επιτυχημένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:



















protothema


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *