ροή ειδήσεων

LG G5: Διέρρευσαν φωτογραφίες και μας δείχνουν τον σχεδιασμό του


Η επερχόμενη ναυαρχίδα της LG, πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα αύριο στην MWC 2016 και σήμερα, χάρη στον Evan Blass, γνωστό και ως @evleaks, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τρεις νέες εικόνες που δείχνουν το LG G5. Οι νέες εικόνες αποκαλύπτουν το μπροστινό και το πίσω μέρος της συσκευής. Τα πάντα φαίνονται ακριβώς όπως στην φωτογραφία που είχε διαρρεύσει πριν λίγες μέρες. Τα κουμπιά έντασης βρίσκονται στο πλάι, υπάρχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος μαζί με ένα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στην μπροστινή πλευρά υπάρχει ένα λογότυπο της LG, η εμπρόσθια κάμερα, ηχείο και ένας αισθητήρας κάτω από αυτό.



Εκτός από την διαφορετική σχεδίαση, το LG G5 αναμένεται να φέρει διάφορες βελτιώσεις σε σχέση με το LG G4, συμπεριλαμβανομένων μιας Always On οθόνης, τον πανίσχυρο Snapdragon 820 επεξεργαστή της Qualcomm με 4GB RAM, ειδική υποδοχή για modulesπου θα ονομάζεται Magic Slot καθώς και θύρα USB Type-C.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, καθώς είμαστε μόλις μια μέρα μακριά από την επίσημη ανακοίνωση του. Το Techmaniacs.gr θα βρίσκεται στην MWC 2016 στην Βαρκελώνη για να σας ενημερώσει για όλες τις νέες συσκευές που θα παρουσιαστούν και να σας παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές.

techmaniacs

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *