ροή ειδήσεων

Thomas Cook: Διακοπές στα ελληνικά νησιά - δείτε τα 5 καλύτερα για κάθε γούστο


Mερικά από τα καλύτερα ελληνικά νησιά, ανάλογα με το στυλ διακοπών που προτιμά κανείς, αναδεικνύει ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ Thomas Cook, φιλοδοξώντας να αποτελέσει έναν σύντομο οδηγό διακοπών για όσους επιθυμούν να επιλέξουν ανάμεσα στα 2.000 νησιά που διαθέτει η χώρα μας για τις διακοπές τους.



Kαλύτερο για οικογένειες: Κεφαλονιά



Δε μπορεί κανείς να μην ερωτευθεί τις ομορφιές του νησιού. Προτείνεται επίσκεψη στα ψαροχώρια Ασσος και Φισκάρδο, που προσφέρονται για φωτογραφίες, όμως οι εντυπωσιακές παραλίες του νησιού μαγεύουν κάθε επισκέπτη. Όμορφες ακτές και πεντακάθαρα νερά σε κάθε γωνιά, με τη δημοφιλέστερη να είναι η παραλία του Μύρτου.



Καλύτερο για τους λάτρεις της ιστορίας: Ρόδος



Ένα εξαιρετικά δημοφιλές νησί που κάθε καλοκαίρι γεμιζει με βρετανούς τουρίστες, εξαιτίας των εξαιρετικών παραλιών της και της έντονης νυχτερινής ζωής. Διαθέτει επίσης ιστορικό πλούτο που μπορεί κανείς να εξερευνήσει. Περιηγηθείτε στα στενά πέτρινα σοκάκια της Παλαιάς πόλης ή επισκεφθείτε το γραφικό χωριό της Λίνδου με την αρχαία Ακρόπολη.



Καλύτερο για όσους αγαπούν τα φυσικά τοπία: Θάσος



Αναφέρεται και ως το Σμαραγδένιο νησί. Η πλούσια πράσινη βλάστηση, οι ορεινοί όγκοι και οι χρυσαφένιες παραλίες συνθέτουν το σκηνικό των μαγικών διακοπών που προσφέρει το νησί. Είναι ένα από τα ανεξερεύνητα νησιά της Ελλάδας, και οι επισκέπτες εκμεταλλεύνται το γεγονός αυτό κάνοντας πεζοπορία και απολαμβάνοντας τα παρθένα τοπία. Κατευθυνθείτε στο Μοναστήρων των Αρχαγγέλων για εκπληκτική θέα στο Αιγαίο έως το βουνό Άθως.



Καλύτερο για διακοπές περιπέτειας: Κρήτη



Η Κρήτη μπορεί να διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, όμως διαθέτει πολυ περισσότερα από αυτές. Οι αρχαιολογικοί της χώροι και το ανάγλυφό της την καθιστά ιδανικό προορισμό διακοπών για όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από την ηλιοθεραπεία. Εξερευνήστε την αρχαία Κνωσσό, την Σπινκαλόγκα ή κάνετε πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς και στα Λευκά Όρη.



Καλύτερο για όσους αγαπούν το ξενύχτι: Kως



Η Κως είναι γνωστή για πολλά: διαθέτει εκπληκτικές παραλίες, είναι ιδανική για οικογένειες και είναι το καταφύγιο για τους λάτρεις του ψαρέματος. Όμως το μεγαλύτερο "Χαρτί" του νησιού είναι η διασκέδαση και η έντονη νυχτερινή ζωή. Στα Καρδάμενα συγκεντρώνονται τουρίστες νεαρής ηλικίας που απολαμβάνουν τη χρυσή αμμουδιά την ημέρα και διασκεδάσουν το βράδυ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *