ροή ειδήσεων

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα top ρομαντικά παγκοσμίως κατά Trip Advisor

Το μοναδικό Lindos Blu στη Ρόδο, με τα πολλά βραβεία



Δύο ελληνικά ξενοδοχεία, το Αναστάσης στη Σαντορίνη και το Lindos Blu στη Ρόδο, βρίσκονται στη λίστα με τα 25 top ρομαντικά ξενοδοχεία παγκοσμίως, σύμφωνα με το Τrip Αdvisor.
Στην 4η θέση παγκοσμίως βρίσκεται το Αναστάσης και στην 6η το Lindos Blu
Δείτε τα!!!





1
Bucuti & Tara Beach Resort Aruba
Παλμ/Ιγκλ Μπιτς, Αρούμπα

“Το θέρετρο είναι υπέροχο, η εξυπηρέτηση άριστη και η μεγάλη λευκή αμμουδιά εκπληκτική. Το προσωπικό μάς έκανε όλα τα χατίρια για μία ολόκληρη εβδομάδα.”







2
The Old Rectory Hotel
Μαρτινόε, Ηνωμένο Βασίλειο

“Από τη στιγμή της άφιξης μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης, απολαύσαμε εξαιρετική περιποίηση. Το απογευματινό τσάι ήταν υπέροχο, το δωμάτιο πανέμορφο με εκπληκτική θέα, το δείπνο εξαιρετικό και το πρωινό πολύ χορταστικό.”







3
Spicers Vineyards Estate
Ποκόλμπιν, Αυστραλία

“Χαλαρωτική και ρομαντική ατμόσφαιρα. Μείναμε σε μία πανέμορφη σουίτα με κεριά, απαλή μουσική, τζάκι, δωρεάν μίνι μπαρ… ήταν μία υπέροχη διαμονή και για τους δυο μας.”







4
Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Αναστάσης
Ημεροβίγλι, Ελλάδα

“Για να μην μακρηγορώ, η εξυπηρέτηση είναι ασύγκριτη, το ξενοδοχείο είναι πανέμορφο και η θέα είναι η καλύτερη του νησιού. Οι πιο ονειρεμένες διακοπές της ζωής μας.”







5
Komandoo Maldives Island Resort
Komandoo, Μαλδίβες

“Θα ξαναπήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη, και θα ονειρεύομαι αυτές τις διακοπές για χρόνια. Σας ευχαριστούμε για τον τέλειο μήνα του μέλιτος που περάσαμε μαζί σας.”







6
Lindos Blu
Λίνδος, Ελλάδα

“Το επίπεδο της εξυπηρέτησης είναι πολύ υψηλό, με αυθεντική φροντίδα, φιλοξενία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Απόλυτη χαλάρωση, σε απόσταση αναπνοής από τη Λίνδο, την Ακρόπολη και τον Ναό της Αθηνάς.”







7
Coco Plum Island Resort
Coco Plum Cay, Belize Cayes

“Ούτε μία μέρα δεν περνά που να μην ονειρεύομαι ότι επιστρέφω. Περάσαμε μία εβδομάδα στο Coco Plum και απολαύσαμε κάθε γεύμα, κάθε γραφικό τοπίο και κάθε δευτερόλεπτο στον προσωπικό μας παράδεισο.”







8
Baros Maldives
Baros Island, Μαλδίβες

“Περάσαμε ολόκληρη την εβδομάδα θαυμάζοντας την ομορφιά της φύσης. Ένιωθες ότι, πέρα από αυτή, τίποτε άλλο δεν υπάρχει ούτε έχει σημασία! Μία πραγματική απόδραση.”







9
The Place Luxury Boutique Villas
Κο Τάο, Επαρχία Σουράτ Τανί

“Κάτι καλύτερο από ξενοδοχείο. Νιώθεις σαν να έχεις νοικιάσει μία βίλα και οι άκρως εξυπηρετικοί ιδιοκτήτες της να καλύπτουν την κάθε σου ανάγκη. Απομόνωση, γαλήνη και υπέροχη θέα. Φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει άλλο μέρος σαν κι αυτό στο Κο Τάο.”







10
Tokoriki Island Resort
Νησί Tokoriki, Φίτζι

“Η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και γαλήνια. Κι όσο είσαι ξαπλωμένος στην αιώρα σου, κάτω από τους φοίνικες, δεν σου χαλάει την ησυχία ο παραμικρός θόρυβος.”







11
Ponta dos Ganchos Exclusive Resort
Governador Celso Ramos, Βραζιλία

“Εάν ψάχνετε ένα μέρος που να συνδυάζει επαφή με τη φύση, μία όμορφη μικρή παραλία, πεντανόστιμα στρείδια, τέλεια εξυπηρέτηση, ένα υπέροχο στρώμα, εκπληκτική θέα και ηρεμία, μόλις το βρήκατε!”







12
Nayara Springs
Λα Φορτούνα ντε Σαν Κάρλος, Κόστα Ρίκα

“Κάναμε αυτό το ταξίδι για να γιορτάσουμε τη 10η επέτειό μας. Θέλαμε ιδιωτικότητα, προσωπική εξυπηρέτηση και τις καλύτερες παροχές που είχε να προσφέρει το κατάλυμα. Το Nayara Springs δεν μας απογοήτευσε.”







13
The Dairy Private Hotel
Κουίνσταουν, Νέα Ζηλανδία

“Απόλαυσα στο έπακρο τη διαμονή μου σε αυτό το πανέμορφο μικρό ξενοδοχείο, σε μία ήσυχη γωνιά της Κουίνσταουν. Μην παραλείψετε να απολαύσετε το απογευματινό σας τσάι δίπλα στο τζάκι – είναι μία υπέροχη εμπειρία.”







14
Maison La Minervetta
Σορέντο, Ιταλία

“Η ομορφιά του ξεπερνάει κάθε φαντασία. Το ντιζάιν των δωματίων είναι απλώς υπέροχο. Όλα τα δωμάτια έχουν εντυπωσιακή θέα.”







15
Henderson Park Inn
Destin, Φλόριντα

“Υπέροχο, ρομαντικό και φιλικό ξενοδοχείο. Σε περιποιούνται με το που φτάσεις. Δεν θα θέλετε να δώσετε το κλειδί του δωματίου όταν έρθει η ώρα να φύγετε.”







16
Layana Resort and Spa
Κο Λαντά, Επαρχία Κράμπι

“Το Layana Resort προσφέρει μια γεύση από τον παράδεισο. Το άνετο δωμάτιο είχε μια πολύ γήινη ατμόσφαιρα που θύμιζε τροπικό δάσος, καθώς το μπαλκόνι βλέπει σε έναν πυκνόφυτο και καταπράσινο κήπο. Το τέλειο μέρος!”







17
Edgar House
Τσέστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

“Τι υπέροχο μέρος. Όλα ήταν άψογα. Από τη στιγμή που φτάσαμε (η υποδοχή ήταν πραγματικά φιλόξενη) μέχρι τη στιγμή που έπρεπε, αν και με δισταγμό, να φύγουμε, αισθανόμασταν ότι μας υπολόγιζαν και μας περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.”







18
Akademie Street Boutique Hotel and Guest House
Φράνσεκ, Νότια Αφρική

“Στο δωμάτιό μας υπήρχε ένα βάζο με ηλιοτρόπια, το οποίο έβαλαν σε ανάμνηση της προηγούμενης διαμονής μας, όταν ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου και είπε στους ιδιοκτήτες πόσο λατρεύω τα ηλιοτρόπια.”







19
La Minerva
Κάπρι, Ιταλία

“Κάθε νύχτα επιστρέφαμε σε ένα δωμάτιο με ρομαντικό φωτισμό και μουσική τζαζ και βρίσκαμε πάνω στο κρεβάτι ένα υπέροχο λουλούδι, καθώς και το ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο με προβλέψεις για τον καιρό, συνταγές και έξυπνες συμβουλές.”







20
Barut Andiz Sensimar
Σιντέ, Τουρκία

“Δύο εβδομάδες απολαυστικής περιποίησης και χαλάρωσης χάρη στην εξαιρετική εξυπηρέτηση από το σύνολο του προσωπικού.”







21
Ceylon Tea Trails
Χάτον, Σρι Λάνκα

“Όμορφα ιδιωτικά μπανγκαλόου, με λίγα άτομα στο καθένα. Απίστευτη θέα και μια αφοσιωμένη και εξυπηρετικότατη ομάδα για να σας εξασφαλίσουν μια τέλεια διαμονή.”







22
La Fortuna at Atitlan
Σάντα Κρουζ Λα Λαγκούνα, Γουατεμάλα

“Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα αυτό το ξενοδοχείο σε ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων και γενικά σε οποιονδήποτε θέλει να περάσει πολυτελείς διακοπές, θαυμάζοντας τη φύση της λίμνης Ατιτλάν. Είναι μία υπέροχη εμπειρία.”







23
The Pillars Retreat
Ταούπο, Νέα Ζηλανδία

“Οι εγκαταστάσεις ήταν υπέροχες, το υπνοδωμάτιο τεράστιο και πολύ σύγχρονο, το πρωινό ήταν πεντανόστιμο και οι ιδιοκτήτες ήξεραν πραγματικά τι θα πει φιλοξενία.”







24
2Inn1 Kensington
Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική

“Από τη στιγμή της άφιξής σας μέχρι την αναχώρηση, όλα τα μέλη της ομάδας κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να σας εξασφαλίσουν μία τέλεια διαμονή από όλες τις απόψεις.”







25
Riad Noir d’Ivoire
Μαρακές, Μαρόκο

http://money-tourism.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *