ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο το 36ο συνέδριο της ΓΣΕΕ


Θα ξεκινήσει στις 17 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαρτίου


Ξεκινούν την Πέμπτη 17 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, οι εργασίες του 36ου Εργατικού Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, τ' οποίο πραγματοποιείται στη Ρόδο.


Στο Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν απολογισμός και προγραμματισμός δράσης και θα εκλεγούν τα νέα όργανα (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και Γενικό Συμβούλιο) της Συνομοσπονδίας.


Το 36ο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας διεξάγεται με τη συμμετοχή 400 περίπου συνέδρων, οι οποίοι καλύπτουν 120 δευτεροβάθμιες οργανώσεις (Ομοσπονδίες & Εργατικά Κέντρα). Κάθε σύνεδρος εκπροσωπεί 1.000 συνδικαλισμένους - ψηφίσαντες εργαζόμενους σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. Η μικρή μείωση των συνέδρων, συγκριτικά πάντα με το 35ο Συνέδριο του 2013, οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω της ανεργίας και των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων - αποχωρήσεων, έχουν μειωθεί και οι συνδικαλισμένοι εργαζόμενοι.


Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας (ITUC) João Felicio, ενώ θα παρευρεθούν


και θα χαιρετίσουν, ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΕTUC) και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας (WFTU).


Στο Συνέδριο θα είναι παρούσες αντιπροσωπείες από 30 Διεθνείς και Εθνικές Συνδικαλιστικές Οργανώσεις.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *