ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασέλγησε στην 8χρονη μαθήτριά του


Πρόκειται για τον Ηλιάδη Θεολόγο του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα



Δίνονται στη δημοσιότητα μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες του 57χρονου εκπαιδευτικού, ο οποίος συνελήφθη στις 16.02.2016 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βάρος παθόντων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Ηλιάδη Θεολόγο του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, θα έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων.



Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, οι πολίτες που έχουν να παράσχουν την οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη δράση του 57χρονου, θα πρέπει να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας τηλεφωνικά στον αριθμό 2842-90175.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι οι πολίτες που θα παράσχουν πληροφορίες προστατεύονται με ανωνυμία και απόρρητο το επικοινωνίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την περίπτωση του εκπαιδευτικού που είχε ασελγήσει σε βάρος 8χρονης μαθήτριας, μέσα στο δωμάτιο της στο σπίτι της, όπου της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα με το πρόσχημα να την βοηθήσει στα μαθήματά της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της 8χρονης που θορυβημένοι από την περίεργη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού εγκατέστησαν στο δωμάτιο του παιδιού κάμερα, που αποδεικνύει και τους ισχυρισμούς τους.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *