ροή ειδήσεων

Ξύπνησε η Μυρσίνη Αρναούτη – ποιες ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε;;


Ποιες ήταν οι πρώτες της κουβέντες και τί θα συμβεί από εδώ και πέρα;;
Την πρώτη κουβέντα δεν θα σας την πούμε και ειλικρινά δεν σας κάνουμε πλάκα, η Μυρσίνη ή η Μίνα, όπως την λένε οι φίλοι της στην Μυτλήνη, με το που την αποσωλήνωσαν οι γιατροί, άρχισε να…. βρίζει τους πάντες!


Εντελώς ασυναίσθητα αλλά με τρομερά νεύρα και με ένταση δεν υπήρχε άνθρωπος που να την πλησιάσει και να μην τον βρίσει, με την γνωστή σε όλους μας λέξη! Αυτά μας τα μετέφερε η μητέρα της Μυρσίνης, η Νατάσα Αρναούτη, την οποία την περιμέναμε με αγωνία να βγει από την εντατική. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…


Από χθες το πρωί σας είχαμε ΔΩΣΕΙ την πληροφορία, ότι η Μυρσίνη ξυπνάει σιγά σιγά και οι γιατροί θα προσπαθούσαν με πολύ μεγάλη προσοχή να την αποσωληνώσουν.


Είμασταν λοιπόν στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και περιμέναμε μαζί με την μητέρα της, τι ακριβώς θα γίνει και πώς η Μυρσίνη θα αντιδράσει σε αυτή την διαδικασία. Στις 10:30 το πρωί η κυριά Αρναούτη, η μαμά της κοπέλας, περνάει τις πόρτες της εντατικής… 12:05 ακριβώς, βγαίνει από την εντατική με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.



Είχαν πάει όλα, όχι απλά καλά, εξαιρετικά! «Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο…», όπως εξήγησε στους συγγενείς της η κ.Νατάσα από το τηλέφωνο που τους πήρε κατευθείαν και συνεχίζει, «Οι γιατροί μου είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά… Εμάς αντί να βάλει τα κλάματα ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει, αυτό μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, ότι είναι πάρα πολύ θετικό!». Έτσι είναι, το Youweekly.gr, διασταύρωσε τις πληροφορίες μέσω των γιατρών της κοπέλας και μας είπαν ότι το σοκ που έχει υποστεί, την οδηγεί σε ασυναίσθητες επιθέσεις. Αυτό είναι καλό σημάδι ενέργειας που μας κάνει πολύ αισιόδοξους! Όλη αυτή η κατάσταση μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το παιδί ανταποκρίνεται θετικά.



Η μητέρα της Μυρσίνης, δεν σταματά να χαμογελά σε όλους, ακόμη και στους άγνωστους ανθρώπους που γνώρισε στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Μάλιστα, σε έναν κύριο περιγράφει μια σκηνή με την Μυρσίνη εξαιρετικά συγκινητική. Ήταν το τεστ για να δουν οι γιατροί την διαύγεια του κοριτσιού… «Έλα Μυρσίνη μου, έχω φέρει το σκυλί μας, την Μάλα… Την θυμάσαι την Μάλα αγάπη μου; Σε περιμένει πώς και πώς!». Η απάντηση της Μυρσίνης ήταν ένα ασυναίσθητο «ναι», μέσα από τα μισάνοιχτα χείλη της. Αυτό το «ναι», ότι δηλαδή θυμάται το σκυλί ήταν εξαιρετικά σημαντικό για τους γιατρούς όσον αφορά στην πνευματική υγεία του κοριτσιού.


Σήμερα λοιπόν, είχαμε να σας δώσουμε, εδώ στο Youweekly.gr, μια πραγματικά χαρούμενη είδηση. Αυτό που θα σας μεταφέρουμε επίσης, είναι ότι η Μυρσίνη κουνάει ελάχιστα χέρια και πόδια! Σε έναν μήνα, θα υποβληθεί σε εγχείρηση των άκρων και λογικά σε περίπου 1μιση-2 μήνες θα βγει από την εντατική! Τα δύσκολα για την κοπέλα έχουν περάσει. αλλά ο γολγοθάς του μαρτυρίου ξεκινά τώρα! Θα κλείσουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, με αυτό που μας παρακάλεσε να σας πούμε η μητέρα της Μυρσίνης… «Θέλω να προσευχηθείτε σας παρακαλώ όλοι για την κόρη μου! Θα τα πούμε όλα όταν θα πάρω το κορίτσι μου από την εντατική, όταν γυρίσουμε σπίτι! Τώρα σας παρακαλώ όλους να κάνετε μία ευχούλα!»


eimaste-edo.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *