ροή ειδήσεων

Φραστική επίθεση Παππά σε Αθανασίου: Η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί


Μεγάλη ένταση προκλήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς, κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης της ΝΔ Χ. Αθανασίου. Αφορμή υπήρξε η πρόταση του πρώην προέδρου του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλου να κληθεί η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης για να ενημερώσει τους βουλευτές αναφορικά με θέματα ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

«Η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί, μετά από έναν καλλωπισμό και μια παρθενορραφή πάει και παριστάνει την οσία παρθένα. Να έρθετε κι εσείς Μπάμπη, ως πρώην υπουργός Δικαιοσύνης. Θα σου φτιάξω φάκελο με τα προβλήματα που έχεις και με το πόθεν έσχες και με τα δανεικά έχεις προβλήματα και με τα χαρτιά που πας και παίζεις και πίνεις έχεις προβλήματα… Στα λέω για να μαζευτείς Μπάμπη. Έτρεχες στους διαδρόμους και μου ζήταγες συγνώμη και μου έλεγες “δεν φταίω εγώ ξέρω ότι είσαι αθώος”», ανέφερε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στον κ. Αθανασίου.

«Συγγνώμη να πεις στο γιο μου ρε, που έκατσα ενάμισι χρόνο φυλακή. Να μαζευτείς. Να τα πεις στην Επιτροπή, λαμόγιο. Τα ξέρουμε όλα. Έχουμε ανθρώπους παντού. Έχουμε συνακροάσεις», συνέχισε.

«Θέλετε να μετατραπούμε σε αρένα;», παρενέβη τότε η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου, απευθυνόμενη στον κ. Παππά. Παράλληλα, ο κ. Αθανασίου του απάντησε ότι κανείς υπουργός δεν έβαλε τους κατηγορούμενους της Χ.Α. στην φυλακή.

«Δεν σας έκανε κανένας σκευωρία, αφήστε τα Μπάμπη και τις γλυψούρες, αφήστε τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά. Έχουμε ολοκληρωτικό καθεστώς εδώ νομίζετε;», είπε χαρακτηριστικά και μίλησε «αήθη επίθεση», ενώ τον χαρακτήρισε «ανεύθυνο άνθρωπο», καλώντας τον «να είναι πιο προσεκτικός στο κοινοβούλιο». «Εγγυήθηκα δίκαιη δίκη σε όποιον παραπεμφθεί. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη», κατέληξε ο κ. Αθανασίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *