ροή ειδήσεων

Νέα ρύθμιση για την απόσυρση αυτοκινήτων


Κυβερνητική ρύθμιση για την ενεργοποίηση του μέτρου της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων θα καταθέσει σύντομα στη Βουλή το υπουργείο...


Οικονομικών όπως απεκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης.
«Πολύ σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα στο μέτρο της απόσυρσης αυτοκινήτων» είπε ο κ. Αλεξιάδης απαντώντας στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένο που ζήτησε να παραταθεί το μέτρο το οποίο έληξε στις 20 Δεκεμβρίου 2015. «Η λύση που θα φέρουμε θα δώσει ανακούφιση στους πολίτες, στις επιχειρήσεις και στα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου» πρόσθεσε περιγράφοντας ουσιαστικά την παράταση του μέτρου. Ο αναπληρωτής υπουργός απέφυγε όμως να αναφερθεί ρητή σε παράταση αλλά ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα έχει συμφωνηθεί ήδη στη διαπραγμάτευση. «Δεν μπορώ να πω χρονικό διάστημα αλλά θα φέρουμε λύση» συμπλήρωσε και υπογράμμισε ότι το μέτρο της απόσυρσης έχει περιβαλλοντικό και οικονομικό περιεχόμενο. «Μας απασχολεί πολύ το ζήτημα γιατί όταν δεν έχουμε πωλήσεις αυτοκινήτων, δεν έχουμε και έσοδα» πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Από την πλευρά του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, χαρακτήρισε «θετική είδηση» την προαναγγελία της ρύθμισης για την ενεργοποίηση εκ νέου της απόσυρσης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *