ροή ειδήσεων

Τους ενώνει όλους, ο…..... Μπόμπολας.

Άνοιγμα, με πολιτικό στίγμα τις αναγκαίες και δίκαιες μεταρρυθμίσεις, έκανε στο Ποτάμι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του στο συνέδριο του Ποταμιού.
«Είμαστε όλοι μαζί.... στο μεγάλο μεταρρυθμιστικό κύμα που πρέπει να αλλάξει την ελληνική κοινωνία. Είμαστε μαζί στην ιδία πλευρά του τραπεζιού», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης . Συμπλήρωσε δε ότι «είμαστε μαζί στον ευρωπαϊκό δρόμο των μεταρρυθμίσεων».
Ο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. στον χαιρετισμό του στο συνέδριο του Ποταμιού, ανέφερε "Σήμερα χτυπάω συναγερμό, αν δεν... κινηθούμε γρήγορα και βρεθεί η χώρα μπροστά στα διλήμματα του αναπαλαιωμένου διπολισμού θα είναι αργά και δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία", και κάλεσε όλες τις δυνάμεις της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ανανεωτικής Αριστεράς, του προοδευτικού Κέντρου σε ευρεία συμπαράταξη, με βάση προγραμματικές θέσεις και μία μεταρρυθμιστική ατζέντα. "Η συμμαχία όλων αυτών των δυνάμεων, πρέπει να έχει σαφές στίγμα. Άλλωστε όλοι μας κινούμαστε στο πλαίσιο της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών",


Στο συνέδριο του Ποταμιού παραβρέθηκαν επίσης οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου καθώς και ο…. νέος λαγός, ο Λεβέντης.


Ο Προδοτο-Σημίτης αφού δεν είναι παρέα με τον Ακη, είπε μάλιστα χαρακτηριστικά : “Αυτή την κρίσιμη στιγμή οφείλω να αναδείξω αυτό που θεωρώ αναγκαίο για την κοινωνία μας και τη χώρα. Για να επανέλθουμε στην ομαλότητα, για να υπάρξει ορθολογισμός, για να μη συνεχιστούν οι περιπέτειες εκείνων που μας κυβερνούν. Για να μας κυβερνούν πρόσωπα που έχουν γνώση και κατεύθυνση. Να μη μας κυβερνούν πρόσωπα ανόητα που πιστεύουν πως εδώ από την Ελλάδα μπορούν να αλλάξουν όλο το καθεστώς της Ευρώπης. Για αυτά όλα χρειάζεται ένας ισχυρός πόλος ανάμεσα στην δεξιά και την παράλογη και χωρίς έρμα αριστερά”.

http://ixnos.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *