ροή ειδήσεων

Ενθαρρυντικά μηνύματα για τη φετινή τουριστική κίνηση στη Ρόδο


Εξαιρετικά ενθαρρυντικά χαρακτηρίζει τα μηνύματα αναφορικά με την τουριστική κίνηση στη Ρόδο η αερολιμενάρχης του αεροδρομίου του νησιού Ξανθή Κριτσινέλια.
«Τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά, κάτι το οποίο προκύπτει από τις πληροφορίες τις οποίες λαμβάνουμε από τα slot».

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έναρξης της τουριστικής περιόδου για φέτος, η Διεύθυνση Τουρισμού του δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, διοργάνωσαν υποδοχή για τους 386 πρώτους επιβάτες των πτήσεων charter από τη Μόσχα που έφτασαν στο διεθνή αερολιμένα «Διαγόρας», την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του δήμου Ρόδου μοίρασαν στους επισκέπτες έντυπο υλικό του δήμου Ρόδου και ως δώρα δύο συσκευασίες που περιείχαν ρίγανη και τσάι του βουνού, προσφορά του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου, από την πλευρά της, τόνισε: «Από τη συμμετοχή μου σε εκθέσεις του εξωτερικού διαπίστωσα ότι τα μηνύματα για το Ροδιακό τουρισμό είναι ενθαρρυντικά και διαφαίνεται ότι το 2016 θα αποτελέσει μία χρονιά ακόμη καλύτερη από το 2015. Τους χειμερινούς μήνες καταβλήθηκε από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου μία δυναμική και στοχευμένη προσπάθεια για την προβολή, την προώθηση και τη στήριξη του νησιού μας».

Ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Α.Π. και μέλος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Σάββας Παγωνάκης, ανέφερε: «Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στηρίζει δυναμικά τις δράσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. Οι Ρώσία αποτελεί μία σημαντική τουριστική αγορά για τη Ρόδο η οποία τείνει να εδραιωθεί όπως έχει συμβεί με άλλες αγορές από τη Βόρεια και την Κεντρική Ευρώπη».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *