ροή ειδήσεων

Πολιτικά παιχνίδια και ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της ΔΕΥΑΡ


Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά και στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΡ χαρακτήρισε τη δήλωση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Αντιδράσεις στους κόλπους της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ προκάλεσε η δήλωση του κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ότι Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα παρέχει δωρεάν το νερό από το Φράγμα του Γαδουρά στην ΔΕΥΑΡ, τονίζοντας ωστόσο πως ευελπιστεί αυτή η πολιτική να αποτυπωθεί στα τιμολόγια της επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ο κ. Τσίκκης με σημερινές του δηλώσεις έκανε λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια από πλευράς της περιφερειακής αρχής όταν μάλιστα είναι γνωστό πως ο ίδιος έχει προαναγγείλει την επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής που ακολουθεί η ΔΕΥΑΡ κατά τη διάρκεια του απολογισμού των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Ήδη η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ επεξεργάζεται το σχέδιο της νέας τιμολογιακής πολιτικής της, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αλλά και την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της επιχείρησης που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους ίδιους τους πολίτες.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Γιώργου Χατζημάρκου , ο κ. Δημήτρης Τσίκκης προέβη στην εξής δήλωση:

«Η σημερινή δήλωση μου δεν αποτελεί μομφή κατά του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργου Χατζημάρκου αλλά οφείλω από την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΡ ενός Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου να προασπίσω και να διαφυλάξω τα συμφέροντα του. Όμως διερωτώμαι από πότε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γίνεται διαχειριστής του Φράγματος Γαδουρά και πώς θα περάσει από το Ελεγκτικό Συνέδριο την δαπάνη της λειτουργίας του, που είναι κοστοβόρα και φτάνει ετησίως το ποσό του 1,5 ή 2 εκ.ευρώ; Από ποιους πόρους η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα καταβάλει το ποσό που απαιτείται για την λειτουργία του Φράγματος Γαδουρά όταν τα μόνα έσοδα της προέρχονται από τους Κ.Α.Π. και διατίθενται για την μισθοδοσία του προσωπικού της και γενικά των λειτουργικών της εξόδων; »

Σαν διοίκηση της ΔΕΥΑΡ θεωρούμε ότι τα 40 εκατομμύρια ευρώ που άφησε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή θα πρέπει να δαπανούνται σ έργα υποδομών όπως κατασκευή της δεύτερης φάσης του αγωγού φράγματος προς Ν Ρόδο, περιοχή Καλαβαρδών, βελτίωση αντλιοστασίων κλπ.

Πάντως ο κ. Τσίκκης και σήμερα ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι η δεξαμενή που κατασκευάστηκε στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων δεν επαρκεί για την υδροδότηση του συνόλου της πόλης Ροδίων άλλα ενός τμήματος της. Παράλληλα διαμηνύει, ότι η ΔΕΥΑΡ δεν πρόκειται να ανοίξει τις κάνουλες για την υδροδότηση μέρους της πόλης Ροδίων αν δεν εξασφαλιστεί «ΕΓΓΡΑΦΩΣ» η επάρκεια του νερού και δεν ελεγχθεί εξονυχιστικά η ποιότητα του.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/3/16 22:59

    Να αφησει την πολυθρονα ο Τσικης και να βγει να κανει καταμετρησεις κι οχι να τεμπελιαζουν και να χρεωνουν κατα προσεγγιση.Δεν φημιζεται για την ευστροφια του ,ηθελε να γινει και Δημαρχος τρομαρα του.Χαθηκαν οι ικανοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *