ροή ειδήσεων

Κοριτσάκι βρέθηκε σε κάδο στην Πάτρα. Χειροπέδες σε γονείς και γιαγιά


Φρίκη στην Πάτρα. Οκτάχρονη εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής σε κάδο απορριμμάτων. Πώς εξελίσσεται η υγεία του



Καλά στην υγεία του είναι το οκτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο βρέθηκε χθες το βράδυ μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Γούναρη, στο κέντρο της Πάτρας και ήδη φιλοξενείται από συγγενικό του πρόσωπο.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι εντόπισε μέσα στον κάδο απορριμμάτων ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την 'Αμεση Δράση. Το παιδί μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα και από εκεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το οκτάχρονο κοριτσάκι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η Αστυνομία για την υπόθεση, εντόπισε τους γονείς του παιδιού, ηλικίας 30 χρόνων και οι δύο, οι οποίοι συνελήφθησαν. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, το παιδί διέμενε με την 50χρονη γιαγιά του, διότι οι γονείς του ισχυρίστηκαν πως αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τη γιαγιά του παιδιού, η οποία μαζί με τους γονείς θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Όσον αφορά το παιδί, του παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και στην συνέχεια παραδόθηκε σε συγγενικό του πρόσωπο.

Σχετικά με το πώς βρέθηκε το παιδί μέσα στον κάδο, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί, είναι να μπήκε μέσα ψάχνοντας να βρει ρούχα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *