ροή ειδήσεων

Μουζάλας ΤΕΛΟΣ!


Μείζον ενδοκυβερνητικό θέμα έχει προκαλέσει η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».



Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί ολοκληρώθηκε η έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τους συμμετέχοντες να αποχωρούν, τηρώντας «σιγήν ιχθύος» για την υπόθεση Μουζάλα. Στο Μαξίμου, ωστόσο, βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος έχει συνάντηση με τον κ. Τσίπρα και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr θα ζητήσει εκ νέου την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.


Επί της ουσίας, η παραίτηση Μουζάλα ζητείται, ώστε να λάβει τέλος η κρίση που προκλήθηκε στη συνοχή του κυβερνητικού σχήματος και να επανέλθει η ηρεμία στο εσωτερικό της κυβέρνησης εν όψει και της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό που ξεκινά αύριο, Πέμπτη (17/03/2016), στις Βρυξέλλες.

Την ίδια στιγμή, πάντως, πυκνώνουν οι φήμες ότι ο κ. Μουζάλας έχει ήδη εκδηλώσει τηλεφωνικά την πρόθεσή του να υποβάλει την παραίτησή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τα λοιπά, η δήλωση του κ. Μουζάλα εξέθεσε ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και άφησε έκθετο προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα.

Σήμερα το πρωί, ο Πάνος Καμμένος έστειλε εμμέσως τελεσίγραφο στο Μαξίμου, λέγοντας πως «στην κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας».

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί και πρόσθεσε ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν γκάφες και όταν αυτές γίνονται, πληρώνονται.

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/3/16 02:12

    Ο μεγαλυτερος γκαφατζης ολων που μυστιριωδως υπογραφει μνημονια μεταμεσονυχτια,η πεταει κρυφα στις βρυξελες και σκυβει απο τις παραχωρησεις που εχει κανει,ο πανουλης,ξαφνικα θιχτηκε που καποιος κατονομασε τα σκοπια με την γεωγραφικη του ονομασια που ειχε χιλιαδες χρονια η περιοχη,οχι σαν εθνος αφου δεν υφιστατε,αλλα παντα γεωγραφικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *