ροή ειδήσεων

Εάν δεν φύγουν οι μαφιόζοι από το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μέλλον.


Διεκόπη οριστικά ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στους

αιώνιους αντίπαλους τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη και τον Ολυμπιακό του Μαρινακη , κι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνταν με 2-1, ένα λεπτό πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Ένα πέναλτι που ασφαλώς η κάθε πλευρά θα το εξηγήσει όπως θέλει και που έκανε ο Καπίνο στο Μακ στο 87′ με το σκορ 1-2, ήταν η αφορμή που έβαλε… φωτιά στο ντέρμπι της Τούμπας.
Μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ εισέβαλε στο γήπεδο και πέταξε φωτοβολίδες με τον διαιτητή Παππά και τον ΟΣΦΠ να τρέχει στα αποδυτήρια, όπου υπήρχαν και συμπλοκές.
Μετά από περίπου 15 λεπτά ο Παππάς βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσει το ματς, αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξαγριώθηκαν ξανά και εισέβαλαν εκ νέου.
Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά.
Η διακοπή του ντέρμπι του ημιτελικού του Κυπέλλου θα… στοιχίσει ακριβά στον ΠΑΟΚ.
Η τύχη του αγώνα θα κριθεί από τα πειθαρχικά όργανα, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Θεσσαλονικείς θα χάσουν το ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0, ως υπαίτιοι της διακοπής της αναμέτρησης (με τη ρεβάνς-πάντως-να διεξάγεται κανονικά τον Απρίλιο στο «Καραϊσκάκη»). Αυτή όμως θα είναι ίσως η μικρότερη από τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν.
Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα (κάτι που ίσως τους βάλει σε κίνδυνο ακόμη και για τη συμμετοχή στα play offs) και δύο από το επόμενο, καθώς και κλείσιμο της Τούμπας για πολλές αγωνιστικές (τουλάχιστον 3-4), ενώ θα υπάρξουν κυρώσεις και από την πολιτεία βάσει του νόμου με διοικητικά πρόστιμα και κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών ακόμη και μετά το τέλος της τιμωρίας.
Είδαμε ντέρμπι για 85 λεπτά και μετά απίστευτες καφρίλες με ντου, ξύλο σώμα με σώμα και ρίψη φωτοβολίδων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Μακ στο 9’, ο Ολυμπιακός απάντησε με Καμπιάσο και Φουστέρ στο 27’ και στο 57’, όμως ο μη καταλογισμός πέναλτι στον Μακ στο 85’, έφερε την καταστροφή.
Υπήρξε ρίψη φωτοβολίδων, μικρού ντου και φυσικά διακοπή. Οι παίκτες όμως και ο Παππάς (λανθασμένα;) επέστρεψε μετά από κανένα 20λεπτο, ωστόσο οι φίλαθλοι συνέχισαν να πετάνε αντικείμενα, ενώ έκαναν και νέο ντου στο γήπεδο, όπου και ακολούθησαν απίστευτες σκηνές με ξύλο μεταξύ φιλάθλων και της Αστυνομίας.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *