ροή ειδήσεων

Παντελής Παντελίδης: Η Φρόσω Κυριακού έσπασε τη σιωπή της!


“Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο Παντελής” - “Δέχεται απειλές”, λέει ο δικηγόρος της


- Η 21χρονη συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη μίλησε μέσω του συνηγόρου της για τα σενάρια που την ήθελαν να οδηγεί η ίδια το τζιπ
- Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Φρόσως Κυριακού αποκαλύπτουν ότι η νεαρή κοπέλα δέχεται απειλές μέσω του διαδικτύου
- "Τα σενάρια που αναπαράγονται καθημερινά αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση που έγινε στη Real News του Σαββάτου
- "Αν πατήσεις το πόδι σου στα... σαράντα του Παντελή, δεν θα φύγεις σώα από το νεκροταφείο. Mην τολμήσεις να πλησιάσεις ούτε από μακριά!"


Τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να οδηγεί η ίδια το τζιπ και όχι ο Παντελής Παντελής, έβαλε η Φρόσω Κυριάκου με δήλωσή της στη Real News, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της.

Η 21χρονη συνοδηγός του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο στις 18 Φερβρουαρίου, ξεκαθαρίζει πως "δεν οδηγούσα εγώ. Οδηγούσε ο Παντελής".

Όπως τονίζεται στην επίσημη δήλωση: "Τα σενάρια που αναπαράγονται καθημερινά αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν, καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η αποσπασματική και μεροληπτική εκτίμηση δήθεν στοιχείων του προανακριτικού υλικού, η άμεση ή έμμεση αναφορά σε “ενδείξεις” και “αποδείξεις” και η αναπαραγωγή εκτιμήσεων, από εξωγενείς της διαδικασίας παράγοντες, δεν συμβάλλουν πουθενά. Καλό θα ήταν, μετά από ένα τόσο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε ως τραγικό απολογισμό τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη και τον τραυματισμό των συνεπιβατών, Φρόσως Κυριακού και Μυρσίνης Αρναούτη, να αναλογιστεί ο καθένας τη σοβαρότητα της κατάστασης και να σταματήσουν οι δημόσιες τοποθετήσεις, με τις οποίες αναπαράγονται αναλήθειες και δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Άλλωστε, πλέον των αποδεικτικών στοιχείων, των μαρτύρων και των επιστημονικών δεδομένων και πορισμάτων που θα προκύψουν κατά την πορεία της προανάκρισης, τα διδάγματα της κοινής πείρας, η κοινή λογική, κυρίως δε η μία και μόνη αλήθεια, δεν αφήνουν περιθώριο για οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με το “θέμα” που έχει εσχάτως ανακινηθεί".

Η δήλωση αναφέρεται αρχικά η κατάσταση της υγείας της Φρόσως, η οποία έχει υποστεί ισχυρό μετατραυματικό σοκ: “Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.2.2016, η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου, που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριακού, καθώς και η οικογένειά τους, αναφέρουν τα εξής: Η κα Φρόσω Κυριακού παραμένει νοσηλευόμενη στην οικεία της, έχοντας υποστεί σοβαρό σωματικό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή. Ως προς τα σωματικά τραύματα, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της και ακολουθεί ειδική αγωγή για τη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της, με σκοπό να επανέλθει, εν καιρώ, στις σπουδές και την εργασία της. Ο χρόνος περάτωσής της εν λόγω αποκατάστασης παραμένει, προς το παρόν, άγνωστος. Επιπροσθέτως, παρακολουθείται από ειδικούς, ψυχολόγο και ψυχίατρο, προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότατο ψυχικό κλονισμό, το σοκ και το πένθος, από τα οποία διακατέχεται, συνέπεια του, ως άνω, βίαιου ατυχήματος, με τις γνωστές σε όλους τραγικές συνέπειες".

Στη συνέχεια αναφέρονται οι λόγοι που η 21χρονη έχει αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση: "Κύριο μέλημα της οικογένειας, η οποία παραμένει στο πλευρό της Φρόσως, καταβάλλοντας μεγάλο αγώνα, καθ' υπέρβαση των δυνάμεων και των αντοχών της, είναι η αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας της. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, και κατόπιν σχετικής συμβουλής των θεράποντων ιατρών, μέχρι σήμερα αρνείται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση και δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δήλωση, σεβόμενη, επιπλέον, το πένθος της οικογένειας του εκλιπόντος, την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βιώνει η οικογένεια της Μυρσίνης, αλλά και τη διενεργούμενη προανακριτική διαδικασία. Ωστόσο, οι εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, αφενός ως προς τις ανακρίβειες που ακούγονται και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις, αφετέρου δε ως προς τις ολοένα και εντεινόμενες πιέσεις, λόγω και έργω, προς την ίδια τη Φρόσω, δεν αφήνουν περιθώριο περαιτέρω αποστασιοποίησης".


Ανεπιθύμητη στο μνημόσυνο;



Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η ατμόσφαιρα είναι πολεμική ανάμεσα στο στενό φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή και τη νεαρή κοπέλα, η οποία μάλιστα έλαβε το εξής μήνυμα: "Αν πατήσεις το πόδι σου στα... σαράντα του Παντελή, δεν θα φύγεις σώα από το νεκροταφείο. Mην τολμήσεις να πλησιάσεις ούτε από μακριά!".

Η φίλη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που επισκέφθηκε το μνήμα κάτω από άκρα μυστικότητα, κινητοποίησε κοινούς φίλους εκφράζοντας την επιθυμία να παραστεί και στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το πρωινό που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή. Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας την Κυριακή το πρωί.

Από την πλευρά τους, κάποιοι από τους φίλους του Παντελή Παντελίδη φαίνεται να έχουν "στήσει" σχέδιο εξονυχιστικού ελέγχου, με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, που θα κάνουν ουσιαστικά "face control" στο μνημόσυνο, περιμετρικά του νεκροταφείου, αλλά και της κεντρικής εισόδου, ώστε να μην πλησιάσουν ανεπιθύμητα προς τους ίδιους πρόσωπα.

ΠΗΓΗ: REAL NEWS

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/3/16 22:48

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω κ αναρωτιέμαι , είναι γιατί είναι ανεπιθύμητη η κοπέλα στο μνημόσυνο !
    Λες και φταίει αυτή που έγινε ότι έγινε !
    Η μήπως ή παρουσία της κ ενδεχομένως η ομολογία της , τους χαλάει τα σχέδια ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *