ροή ειδήσεων

Άνοιξη στο Αιγαίο με… σκάφος! [εικόνες]


Το καλοκαίρι αργεί ακόμα, αλλά επειδή... δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα,
τι καλύτερο από μια απόδραση τις Κυκλάδες; Και μάλιστα, με σκάφος;

Η άνοιξη έφτασε και καθώς ήδη μας δείχνει το φωτεινό της χαμόγελο, το μυαλό μας σχεδιάζει τις πρώτες αποδράσεις! Δροσερές μέρες, ήλιος κυρίαρχος και ανθισμένες αμυγδαλιές, μας ταξιδεύουν σε κοσμοπολίτικα νησιά και ειδυλλιακές παραθαλάσσιες πόλεις, ιδανικούς προορισμούς για διακοπές με σκάφος.

Ύδρα



Φινετσάτη, κοσμοπολίτικη αλλά και υπέροχα γραφική, με μια κινηματογραφική ομορφιά που της έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του ’60. Φανταστείτε, ένα αριστοκρατικό σκηνικό με φρεσκοβαμμένα αρχοντικά σε ζωηρά χρώματα, πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, παραλίες με λαμπερά βότσαλα και μαγευτικό βυθό, συνθέτουν έναν απίθανο προορισμό για αποδράσεις με σκάφος, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα!

Σκιάθος



Μια ανάσα από την πόλη του Βόλου, η Σκιάθος είναι ένα κατάφυτο νησί με υπέροχες παραλίες και έντονη ζωή. Κάντε τον περίπλου του νησιού με το σκάφος σας και ανακαλύψτε πάνω από 60 καταπληκτικές παραλίες, ανάμεσά τους και την πασίγνωστη Λαλάρια με τα λαμπερά βότσαλα, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο από την θάλασσα. Αγαπημένος προορισμός για οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο, η Σκιάθος προσφέρει άπειρες επιλογές για όλα τα γούστα.

Σύμη




Γραφικά παραδοσιακή και φανταστικά πολύχρωμη, η Σύμη είναι ένα πανέμορφο νησάκι στο νότιο Αιγαίο, με παράδοση στη σπογγαλιεία και τη ναυπηγική. Φτάνοντας στο λιμάνι της, η υπέροχη αρχιτεκτονική με τα πολύχρωμα αρχοντικά, αμφιθεατρικά χτισμένα στο λόφο, θα σας κόψει την ανάσα. Αφεθείτε στους χαλαρούς ρυθμούς της ή πεταχτείτε μια βόλτα στην κοντινή Ρόδο στα νότια και την -ακόμη κοντινότερη- Τουρκία, στα δυτικά!

Nαύπλιο



Στενά γραφικά σοκάκια, ενετική αρχιτεκτονική και όμορφα νεοκλασικά δίπλα στη θάλασσα, συνθέτουν μια πανέμορφη πολιτεία στη σκιά του επιβλητικού Παλαμηδίου, του θεαματικού κάστρου με τα θρυλικά 999 σκαλιά! Κάντε μια βόλτα με το σκάφος και απολαύστε τον καφέ σας στο Μπούρτζι, το ιστορικό νησάκι στα δυτικά της πόλης.

Πάργα



Σε έναν πανέμορφο κολπίσκο ακριβώς απέναντι από την αρχοντική Κέρκυρα και τους καταπράσινους Παξούς, η Πάργα είναι ένας προορισμός βγαλμένος από καρτ ποστάλ! Αν και βρίσκεται στην ηπειρωτική χώρα, έχει μια διάχυτη αίσθηση νησιωτικής αύρας, με πολύχρωμη αρχιτεκτονική και υπέροχα νερά. Εκμεταλλευτείτε την εκπληκτική τοποθεσία της για γρήγορες αποδράσεις στα κοντινά Ιόνια νησιά.



Μη χάσετε τις απίθανες προσφορές που δίνει αυτή την περίοδο το vyra.com, η πρώτη online πλατφόρμα κρατήσεων για σκάφη στην Ελλάδα και πραγματοποιήστε ονειρεμένες αποδράσεις που θα σας δώσουν μια δυνατή ανάσα ενέργειας πριν τις καλοκαιρινές σας βουτιές.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *