ροή ειδήσεων

«ΚΑΗΚΕ» ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ! Ένας-ένας οι εταίροι απορρίπτουν κάθε ενδεχόμενο

Αποφασισμένοι να ξαναζήσουμε το Καλοκαίρι του ’15 – Χωρίς εναλλακτική λύση η κυβέρνηση

Κάηκε» το πιο δυνατό χαρτί του Αλέξη Τσίπρα, πριν μάλιστα προλάβει το ρίξει στο τραπέζι τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ίδιας της κοινωνίας. Ο λόγος για την… υποσχετική της μείωσης του ελληνικού χρέους.

Σύμφωνα με τη Real News, η Αθήνα διαβλέπει απροθυμία των δανειστών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, μεταξύ των οποίων και η ρυθμίση του χρέους, εφόσον ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Η Μέρκελ έχει παραδώσει την οικονομική πο.λιτική για τη χώρα της και την Ευρώπη στον Σόιμπλε, ο οποίος δηλώνει συνεχώς το τελευταίο διάστημα ότι «δεν επείγει το ζήτημα του χρέους για την Ελλάδα». Ωστόσο, δεν αποκλείεται η σχετική συζήτηση να αρχίσει ως αντίβαρο σε ένα ακόμα συμβιβασμό που θα υποχρεωθεί να κάνει η κυβέρνηση, όμως οι δανειστές στην πράξη δεν αναμένεται να δεσμευθούν για σημαντικές μειώσεις. Σύμφωνα μάλιστα με όσα ακούγονται στο Μέγαρο Μαξίμου, τα σχέδια που εκπονήθηκε στο Βερολίνο για την απομείωση του χρέους είναι πολύ… λάιτ και προφανώς μη αποδεκτά απο την Αθήνα, ενω θα επιτείνουν την ένταση στις σχέσεις ΔΝΤ και ευρωπαϊκών θεσμών.

Ωστόσο, ούτε οι κυβερνώντες μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο, οι δανειστές να είναι εκείνοι που επιδιώκουν καθυστέρηση, ώστε η Αθήνα να βρεθεί ενώπιιον διλημμάτων που θα προκύπτουν από αδυναμία εξυπηρέτησης των υποχρεώσεων της, με σκοπό να αναγκαστεί να αποδεχθεί τα πλέον ισχυρά μέτρα. Κάτι αντίστοιχο με ό,τι συνέβη το περασμένο Καλοκαίρι.

Εξάλλου το Μαξίμου δεν δείχνει να διαθέτει εναλλακτική στρατηγική στο θέμα.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/3/16 17:36

    ==EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Ξεκινάμε από την εποχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

    Το 1944 το καλοκαίρι, μεσούντος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, όπως μας το λένε, η Ελλάδα, υπό κατοχή, διοργανώνεται από τον γιο του Εβραίου Πρέσβη στην Μικρά Ασία που είναι ο Πρέσβης των Αμερικανών στην Μικρασιατική Καταστροφή, ο Χένρι Μοργκεντάου, ο γιος του Τζούνιορ Χένρι Μόργκεντάου, διοργανώνει τάχα μου εκ μέρους του ΟΗΕ, ως Υπουργός Οικονομικών της Αμερικής –ποιος Υπουργός της Αμερικής, αφού η Αμερική είχε πτωχεύσει και είχε παραδοθεί στην Federal μέχρι το 1934, άρα αυτός είναι υπάλληλος της Fereral – την Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για την Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική που θα εφαρμοστεί στο εξής στον πλανήτη. Τότε, λαμβάνουν μέρος 44 χώρες. Εκεί, αποφασίζουν για μια σειρά πραγμάτων.

    Α. ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ που εμείς η Ελλαδίτσα βάλαμε και 40.000.000 δολάρια.

    Β. ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ που βάζουμε άλλα 25.000.000 δολάρια.

    Μέσα όμως σε όλη αυτή την συμφωνία που κάνουν και ιδρύουν 9 ΤΑΜΕΙΑ, το ένα Ταμείο και το σοβαρότερο από όλα, ξέρετε ποιο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/16 17:37

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Γ. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ! Γιατί αποφασίζουν να κάνουν μέσο συναλλαγής σε όλον τον πλανήτη, ένα νόμισμα το οποίο λέγεται «δολάριο» κι αυτό το νόμισμα δεν πρέπει ποτέ να χάσει την αξία του, για να μην πέσει ο πλανήτης έξω, αναγκάζουν τις χώρες, συνεννοημένες και οι κυβερνήσεις των χωρών να παραδώσουν όλον τους τον πλούτο σε χρυσό, σε χρυσά νομίσματα σε ράβδους χρυσού και όποια μετρητά διέθεταν να τα παραδώσουν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ, ή Federal Reserve System κι όχι στην Τράπεζα. Μην μπερδεύεστε με την Federal Reserve Bank.

    Σε αυτό το Ταμείο λοιπόν που είναι το Παγκόσμιο Αποθεματικό παραδόθηκε όλος ο πλούτος των Ανθρώπων για να εγγυοδοτεί το νόμισμα αυτό που λέγεται δολάριο και να είναι η αρχή των συναλλαγών πάνω στον πλανήτη και το νόμισμα να είναι εγγυημένο για να μην μπορέσει ποτέ να πέσει ο πλανήτης έξω. Αποφάσισαν τότε και κλείδωσαν όλα τα νομίσματα με το δολάριο.

    Άρα, έχουμε ένα ΥΠΕΡΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ με μια Συνθήκη, την Συνθήκη του Bretton Woods στις 22 Ιουλίου του 1944. Αυτή η Συνθήκη τραβάει κι όλα τα πλούτη του πλανήτη για να εγγυηθούν το Υπερνόμισμα.

    Το περίεργο είναι ότι οι πρώτοι που υπογράφουν είναι οι Μποσελβίκοι κομμουνιστές της Ρωσίας. Άρα, είναι οι πρώτοι που αποδέχονται και δέχονται να παραδώσουν όλον τους τον πλούτο στο Παγκόσμιο Αποθεματικό για να εγγυώνται το δολάριο. Αλλά, θεωρητικά, οι Μποσελβίκοι ήταν αντίθετοι των ιμπεριαλιστών κεφαλαιούχων!! Έτσι δεν μας είπαν; Για να δείτε τι δούλεμα έχουμε φάει δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/16 17:39

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Αφού λοιπόν οι αγαπητοί μας Μπολσεβίκοι κομμουνιστές παραδίδουν όλον τον πλούτο της Ρωσίας στo Federal Reserve System και την πλήρη διαχείριση της Ρωσίας μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των χρηματιστικών προϊόντων που αναλαμβάνει η Federal να τα διακανομίζει σε όλον τον πλανήτη και σε όλα τα προϊόντα και να βάζει μία τιμή στα Διεθνή Χρηματιστήρια. Άρα, κι όλα τα εμπόρια των Μπολσεβίκων από πετρέλαια, πρώτες ύλες και μηχανήματα να τα κανονίζει το ΔΝΤ.

    Μετά μας είπαν ότι είχαν Ψυχρό Πόλεμο και εγώ φορούσα πολλά παλτώ για να ζεσταθώ από τον Ψυχρό Πόλεμο.

    Από το δούλεμα που έχουν κάνει στους ανθρώπους του πλανήτη μας, φτάνουμε στην Αλήθεια και αδυνατούμε να καταλάβουμε πόσο μεγάλη είναι αυτή η Αλήθεια. Κι εμείς χρειαζόμαστε κάποιον άνθρωπο να τον πείσουμε; Όχι βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/16 17:40

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

    Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ

    Σας δίνω μια ακόμα πληροφορία την οποία την βλέπετε μέσα από τον πρώτοτυπο Παγκόσμιο Ισολογισμό που έχει βγει στην δημοσιότητα.

    Ο πλούτος των ανθρώπων που κατατέθηκε στο Federal Reserve System έχει απόδοση 4% για αυτό και βλέπουμε ότι όλα τα χρήματα όλων των χωρών στον Παγκόσμιο Ισολογισμό να έχουν ετησίως απόδοση 4%.

    Αυτό το 4% είναι συμφωνημένο από τότε κι έχουμε παραδώσει τον πλούτο μας και να πρέπει να παίρνουμε 4% απόδοση.

    Άρα, αν δούμε το κομμάτι της Ελλάδος είναι 115 τρισεκατομμύρια αυτά που παραδώσαμε, αυτά δεν τα λέω εγώ! Εγώ δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν.

    Τα λέει ο Επίσημος Παγκόσμιος Ισολογισμός των Ηνωμένων Εθνών της Παγκόσμιας Τράπεζας τον οποίον υπογράφουν:

    300 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ
    ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ κι έχουμε 4 Ανώτατα Δικαστήρια
    Και μαζί ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ !!
    Τα 4 μεγαλύτερα ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ του Πλανήτη:

    ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ στην οποία μετέχουν και οι Έλληνες εισαγγελείς. Αυτό έχει τεράστια σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/3/16 17:42

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Είναι οι Ανώτατοι Θεσμοί του Πλανήτη που έχουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ. Είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να το καταλάβουμε ότι δεν είναι τυχαίοι αυτοί οι Οργανισμοί και οι θέσεις τους.

    Άρα, ό,τι πιο σοβαρό και πιο επίσημο υπάρχει πάνω στον πλανήτη Γη, έρχεται και επικυρώνει και υπογράφει τα χρήματα των ανθρώπων, τα χρήματα των λαών που είναι το Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό! Έτσι έρχεται κι υπογράφουν κι οι αξιωματούχοι του Ελληνικού Κράτους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Οικονομικών κι ένας Πρέσβης επί των Οικονομικών που ανήκει πάντοτε από το Υπουργείο Εξωτερικών, γιατί στην Ελλάδα έχουμε ένα προτέρημα. Μόνο το Υπουργείο Εξωτερικών έχει τα μυστικά κονδύλια, γιατί όλα αυτά τα κρατάνε κρυφά από τους λαούς.

    Οι παγκόσμιοι καταχραστές τραπεζίτες παίζουν το παιχνίδι τους, αλλά δεν πρέπει να το μάθουν οι λαοί και για αυτό τα έκρυβαν επιμελώς τόσα χρόνια. Μας δούλευαν με την παραπλάνηση των πολιτικών συστημάτων, του ανατολικού και δυτικού ημισφαιρίου κι όλο το κατακάθι που ζήσαμε.

    Μέχρι που φτάσαμε το 2010 να ξαναπάρουν φόρα και να χτυπούν τον πλούτο της Ελλάδος, γιατί τα οικονομικά συστήματα των Ασκενάζι έχουν μηδενιστεί. Ουσιαστικά, δεν έχουν την δυνατότητα να υπάρχουν, για αυτό έπρεπε να βρουν καινούργιο πλούτο να κλέψουν. Να δημιουργήσουν καινούργια χρηματιστικά παράγωγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/3/16 17:44

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Αν δούμε την κρίση της Ελλάδος και το πώς δημιουργούνται οι συνθήκες για να μπούμε στην κατάσχεση και τι σημαίνει ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, τότε θα μπούμε στην διαδικασία να καταλάβουμε βαθύτερα πώς παίζεται το παιχνίδι και είναι πολύ απλό να το δούμε!

    Η κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος και η παραίτηση αμετάκλητα και άνευ όρων από την ασυλία τους των περιουσιακών στοιχείων, δίνει την δυνατότητα στον κατασχέτη να μεταβιβάσει το περιουσιακό στοιχείο, τάχα ως εγγύηση, σε ένα ομόλογο που εκδίδει για να βρει λεφτά για την Ελλάδα.

    Θα σας το πω με ένα απλό παράδειγμα για να γίνει κατανοητό και στο πιο αδαή άνθρωπο.

    «Εγώ, σου κατασχέτω την περιουσία σου, το σπίτι σου, το οικόπεδο σου και τον σταθμό και έχω το δικαίωμα, αυτή την κατασχεμένη περιουσία, επειδή εσύ μπήκες στον Τειρεσία και δεν μπορεί να εκδόσεις μια συναλλαγματική ή επιταγή επειδή δεν είσαι φερέγγυος, να το κάνω εγώ για σένα!

    Οπότε, εσύ χρειάζεσαι 1000 ευρώ για τα λειτουργικά σου έξοδα. Εκδίδω εγώ λοιπόν μια συναλλαγματική, ένα ομόλογο και βγαίνω στην αγορά να την σπάσω, να την ρευστοποιήσω. Αυτή όμως η συναλλαγματική πρέπει να είναι εγγυημένη. Για τα 1000 ευρώ που θέλεις εσύ για τα λειτουργικά σου έξοδα, βάζω εγγύηση το σπίτι σου. Μα, το σπίτι σου δεν κάνει 1000 ευρώ! Δεν έχει σημασία! Αφού είμαι κατασχέτης, βάζω το περιουσιακό στοιχείο για όσα λεφτά θέλω.

    Δεν με ενδιαφέρει η πραγματική του αξία. Εγώ θέλω να εγγυηθώ τα 1000 ευρώ που θα βγάλω συναλλαγματική. Οπότε, βάζω το σπίτι σου»

    Αυτό έχει γίνει με την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/3/16 17:45

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    Ερχεται τώρα αυτός που αγοράζει την συναλλαγματική και δίνει τα 1000 ευρώ. Μάλιστα, στο Λουξεμβούργο που τα κάνουν αυτά, αυτά τα 1000 ευρώ, δεν αγοράζονται με 1000 ευρώ συναλλαγματική για λογαριασμό της Ελλάδος! Αγοράζονται στα 1200. Δηλαδή, αυτός που πουλάει την συναλλαγματική βγάζει και 20% καπέλο από την ονομαστική της αξία.

    Αυτά δεν τα λέω εγώ, αλλά επίσημα το Λουξεμβούργο στο Χρηματιστήριο, γιατί ξέρουμε ακριβώς πώς πουλιούνται τα ομόλογα για το Ελληνικό χρέος που δεν τα εκδίδει η Ελλάδα, αλλά ένα Ταμείο ιδιωτικό που ονομάζεται Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

    Αυτό το Ταμείο έχει το εξής δικαίωμα, για να καταλάβετε τώρα, γιατί παραιτήθηκαν αμετάκλητα και άνευ όρων και της ασυλίας της Εθνικής Περιουσίας. Τα εκδίδει με το δικαίωμα να μεταφέρει την εγγύηση του περιουσιακού στοιχείου, στον αγοραστή του ομολόγου!

    Άρα, έρχομαι εγώ που εκδίδω το ομόλογο για τα 1000 ευρώ που χρειάζεσαι εσύ για τα λειτουργικά σου έξοδα, βάζω εγγύηση το σπίτι σου που κάνει 150.000 για μόνο για 1000, αλλά αυτός που παίρνει την συναλλαγματική, παίρνει και την εγγύηση, δηλαδή το σπίτι σου που κάνει 150.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/3/16 17:50


    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ==
    Άρα, ο νέος αγοραστής του ομολόγου έχει την εξής δυνατότητα. Να κάνει μια επανεκτίμηση της περιουσίας που έχει πάρει πλεόν, δηλαδή το σπίτι που κάνει 150.000 κι έχει το δικαίωμα τώρα, ενώ έδωσε μόνο 1200 να κάνει καινούργια χρηματιστικά παράγωγα, ίσα με την αξία της εκτίμησης, δηλαδή, 150.000. Άρα, ο αγοραστής των 1000 ευρώ συναλλαγματικής ομολόγου, παίρνοντας το σπίτι σου ως εγγύηση που κάνει 150.000 και κόβει ομόλογα ύψους 150.000.

    Άρα και με 10% της ονομαστικής αξίας να τα πουλήσει πόσο κερδίζει; Αφού έχει δώσει μόνο 1200, το 10% στις 150.000 που θα κερδίσει είναι 15.000. Άρα και στο 10% να πουλήσει τα καινούργια ομόλογα που θα εκδόσει έχει κερδίσει 13.800 καθαρό κέρδος.

    Προσέξτε τώρα το ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ που λένε. το λες Υπερκέρδος, αλλά αυτό είναι αισχροκέρδεια.

    : Συμφωνώ ότι είναι αισχροκέρδεια, αλλά εγώ εξηγώ πώς στήθηκε η πτώχευση της Ελλάδος και ανάγκη για λεφτά και κατασχέθηκε η Ελλάδα από το πρώτο μνημόνιο τον Μάιο του 2010 από ένα μαγαζί άφραγκων τραπεζιτών που δεν είχαν μία, αλλά με την Δανειακή Σύμβαση-Μνημόνιο που έκαναν με το Ελληνική κυβέρνηση, πήραν αυτό το δικαίωμα.
    Να κατάσχουν κάθε Ελληνικό Περιουσιακό στοιχείο.
    Η Κυβέρνηση παραιτήθηκε από την Εθνική Κυριαρχία επί των Εθνικών Περιουσιακών Στοιχείων- λες και μπορούσε να παραιτηθεί- παραιτήθηκε και της ασυλίας των Εθνικών Περιουσιακών Στοιχείων έναντι κατάσχεσης αμετάκλητα και άνευ όρων.

    Τώρα, φτάνουμε στο διαταύτα και λέμε τι; Ποιον θα πείσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/3/16 17:52

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    ΤΟ 1821 ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

    Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που θα σου καταθέσω για να το ακούσουν όλοι είναι το εξής συγκεκριμένο: Αυτά που θα συναντούσαμε σε αυτό τον αγώνα της Οικονομικής Απελευθέρωσης της Ελλάδος, τα γνωρίζαμε.

    Οι Έλληνες έχουν φάει τόσο παραπλάνηση και είναι τόσο πολύ δογματισμένοι με την οποιαδήποτε δογματική ιδεολογία, γιατί δόγμα δεν είναι μόνο θρησκεία. Δόγμα είναι η πολιτικοποίηση, δόγμα είναι και η πίστη σε κάτι που έτσι απλά σου έχει κάτσει και το πιστεύεις. Γνωρίζαμε ότι είναι πάρα πολύ δογματισμένοι και ότι είναι δύσκολο να φτάσουν στην Αλήθεια και να τους αφήσει το Εγώ τους να παραδεχτούν πόσο βλάκες, πόσο κορόιδα πιάστηκαν τόσα χρόνια με ό,τι γνωρίζουμε στην Ελληνική ιστορία τα τελευταία 200 χρόνια! Τόσο αίμα, τόσοι αγώνες για την Απελευθέρωση και είναι τόσο δύσκολο το «εγώ» τους να τους αφήσει να καταλάβουν και να παραδεχτούν να απελευθερωθούν από τον Τούρκο, είχαν ήδη παραδοθεί στον Εβραίο, Χαζαρομογγόλο της Ευρώπης. Είναι τόσο συγκεκριμένο!

    Άρα αφού το γνωρίσαμε αυτό, έπρεπε να δομηθεί μια στρατηγική, η οποία να υπερκαλύπτει τις πιο δύσκολες και αντίξοες συνειδήσεις των ανθρώπων σήμερα και να μην μπορεί να χαλάσει. Άρα, δομώντας αυτή την στρατηγική και ειδικά που ο άνθρωπος που ηγήθηκε αυτής της δόμησης, γνωρίζοντας όλα αυτά, γνώριζε όμως και αυτά που είχαν γίνει σε παρελθόντα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/3/16 17:53

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Γιατί όλα αυτά που χειρίζεται και διαχειρίζεται είναι τόσο μεγάλα και τόσο τεράστια που ο μέσος καθημερινός άνθρωπος δεν μπορεί να τα χωρέσει στο μυαλό του και είναι λογικό, αφού δεν μπορεί να τα χωρέσει στο μυαλό του, να μην μπορεί να δράσει και να παραλύει μόνο και στο άκουσμα. Δεν μπορεί να τα δεχτεί ο εγκέφαλος του!

    Αυτός ο Άνθρωπος λοιπόν έστησε μια τεράστια στρατηγική η οποία το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να γίνει το αντίθετο από αυτό που έγινε το 1821-22. Τότε ξεκινήσαμε την επανάσταση χωρίς να έχουμε λύσει το οικονομικό. Σήμερα, για να μην ξαναγίνει το ίδιο, πρώτα στήσαμε τα Οικονομικά Εργαλεία και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην μπορεί κανείς να τα χαλάσει. Και δεν μπορεί κανείς είτε μέσα, είτε έξω από την Ελλάδα να τα γκρεμίσει! Είναι τόσο καλά δομημένη η στρατηγική.

    Αυτό που ξεκίνησα να στοιχειοθετώ και να αναλύω είναι αυτό που γίνεται τώρα στις ημέρες μας.

    Στήσαμε λοιπόν στρατηγικά τα Οικονομικά εργαλεία, και πέρασαν όλες τις εγκρίσεις Παγκόσμια και έχει τεράστια σημασία να το καταλάβουμε αυτό. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/3/16 17:55


    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Άρα, ερχόμαστε στο σήμερα και βλέπουμε ότι ένας συνέλληνας μας που είχε την δυνατότητα και γνώριζε την στρατηγική, τι έχει κάνει ακριβώς:

    Πρώτη κίνηση που κάνει είναι να εμφανίσει την αξία του Χρυσού της Τράπεζας Ανατολής περνώντας συνολικά 8 Μετοχές της μέσα από την διαδικασία του Υπουργείου Οικονομικών για να έρθει επίσημα το ίδιο Υπουργείο Οικονομικών και να αποτιμήσει την αξία. Γιατί το να βγω εγώ και να πω ότι η Μετοχή αυτή κάνει 1000 και κάποιος άλλος ότι κάνει 5000 δεν έχει καμία σημασία.

    Ο μόνος Αρμόδιος που παγκόσμια το αναγνωρίζει είναι επίσημα το κράτος μέσα από το Υπουργείο Οικονομικών και μάλιστα αυτό το θέμα το έφτασαν και σε Κοινοβουλευτικό ΄Ελεγχο!

    Έχουμε τα επίσημα χαρτιά της Βουλής του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, έχουμε την επίσημη απάντηση του Υπουργού Σαχινίδη, που μας βεβαιώνει μετά τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο ότι «η κάθε μετοχή μόνο από την αξία της του παθητικού της, χωρίς να υπολογίζεται το ενεργητικό, δηλαδή μόνο από την κατάθεση του αποθεματικού που έκανε κάποτε, κάποιος πρόγονος μας. Η σημερινή της αξία σε ΧΡΥΣΟ, απλά μετατρέπουμε το χρυσό σε τρέχον νόμισμα και λέμε ευρώ, είναι 678 δισεκατομμύρια ευρώ.
    Άρα, επί 8 μετοχές, μιλάμε για 5,5 τρισεκατομμυρίων που είναι ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Θα το δούμε ακριβώς πως επιβεβαιώνεται με την ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ στις 4-9-2015 και πώς περιέρχεται πλήρως στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ που κάνει 5, 5 τρισεκατομμύρια ευρώ και μάλιστα σε χρυσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/3/16 18:00

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Αυτόν τον χρυσό ξέρετε ποιος μας τον χρωστάει; Το χρωστάει αυτό το μαγαζί που μας στέλνει την ΤΡΟΙΚΑ και μας σκοτώνει, είναι ένα από τα τρία μέρη, της ΤΡΟΙΚΑ που είναι στην Ελλάδα και μας σκοτώνει και μας επιβάλλει τόσο σκληρά μέτρα!
    Για φέρτε μου έναν Έλληνα να τον πείσω ότι μας σκοτώνουν με πολύ σκληρά μέτρα που μας επιβάλλουν! Χρειάζεται να πείσουμε κάποιον; Χρειάζεται να πούμε σε κάποιον ότι του έκλεψαν την ζωή, του έκλεψαν την περιουσία, του έκλεψαν τα λεφτά, την ζωή του, την ζωή των παιδιών του και το μέλλον τους;
    Υπάρχουν Έλληνες που χρειάζονται κάποιον να τους πείσει για αυτό; Δεν το βλέπουν; Δεν το βιώνουν; Δεν το νιώθουν;

    Αφού λοιπόν το κράτος της Αθήνας, που παριστάνει το Ελληνικό Κράτος, που σκοτώνει τους Έλληνες, ενώ φορολογεί μια δωρεά και γνωρίζει ότι αυτή η δωρεά γίνεται για να απελευθερωθεί οικονομικά ο Ελληνισμός και να έχει χρήματα για να κάνει όση ανάπτυξη θέλει, αυτή την δωρεά που γνωρίζει για ποιο λόγο έγινε στους ΄Ελληνες,
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ!!!

    Έτσι ερχόμαστε λοιπόν να αναπτύξουμε ένα δεύτερο οικονομικό εργαλείο, αφού το κράτος δεν ακουμπάει την δωρεά για να λύσει τα προβλήματα του.

    Το δεύτερο οικονομικό εργαλείο που κτίζεται, κτίζεται με ένα τέλεια νομικά τρόπο τόσο δυνατό κι επειδή τους έχει βαρέσει εγκεφαλικό όλους τους αντίπαλους, βάζουν έναν χαμηλόβαθμο πράκτορα να προσπαθεί να θίξει την προσωπικότητα του ανθρώπου που έκανε τις νομικές πράξεις.

    Έχει μεγάλη σημασία να σας το δώσω ακριβώς όπως είναι η νομική πληροφορία.!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/3/16 18:02

    Ο Αρτέμης Σώρρας από ένα συμβόλαιο αμερικανικού χρέους από το αμερικανικό συμβόλαιο που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ κάνει την εξής νομική κίνηση:

    Δημιουργεί έναν λογαριασμό ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ, δηλαδή, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ και μέσα σε αυτόν τον λογαριασμό, ζητάει την άδεια από το Αμερικανικό Δημόσιο, γιατί είναι της Αμερικής το χρέος που διαχειρίζεται ο Αρτέμης Σώρρας και πρέπει να ενημερωθεί το κράτος-οφειλέτης και να συναινέσει ή να μην συναινέσει!

    Ρωτάει λοιπόν την ίδια την Αμερική ότι θέλει να καταθέσει στον ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ο οποίος λογαριασμός ανοίγεται στον όνομα της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !

    Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Άρα, η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία είναι μια ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ από ΜΟΝΗ ΤΗΣ που μέχρι εκείνη την στιγμή που το πρωτοακούμε από τον Αρτέμη Σώρρα που κάνει τον ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και την ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 δις. στην ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι υφίσταται!

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Έρχεται όμως η ίδια η Αμερική και συναινεί δια του προέδρου της ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ και ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ
    ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/3/16 18:11

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Άρα, τι γίνεται νομικά αυτομάτως; Η Επίσημη Αμερική δια του προέδρου της Ομπάμα, αναγνωρίζει την ύπαρξη του ιδιοκτήτη του λογαριασμού και επιτρέπει στον Σώρρα να καταθέσει σε αυτόν τον ιδιοκτήτη τα 600 δις δολάρια!

    Άρα, επίσημα η Αμερική δια του Προέδρου της αναγνωρίζει ότι υπάρχεις ως Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία.
    Ο πρόεδρος της Αμερικής έχει ακόμα μια ιδιότητα.
    Κατά την συνθήκην του Bretton-Woods, Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ !

    Άρα, με την διπλή του ιδιότητα ο Μπάρακ Ομπάμα, υπογράφει να κατατεθούν τα χρήματα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και την αναγνωρίζει !

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    Επειδή, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή, εμείς το αγνοούσαμε και ούτε το φανταζόμαστε. Παρόλο που γνωρίζαμε λίγα ιστορικά στοιχεία, δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1822-1828

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ το 1834.

    Τότε χάσαμε τα στοιχεία και χάσαμε και την Γνώση ότι η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία η Οντότητα δηλαδή του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους το οποίο δήλωσε ξεκάθαρα την νομική του θέση με τις 4 Εθνοσυνελεύσεις, έρχεται και το καπελώνει ένα ιδιωτικό μαγαζί του Βασιλείου της Ελλάδος που αυτόκλητα ανέλαβε και την αντιπροσώπευση του Ελληνικού Έθνους χωρίς όμως το Έθνος να έχει κανένα δικαίωμα μέσα στο Βασίλειο.

    Για αυτό μέχρι σήμερα, οι ταυτότητες όλων λένε ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ στο τότε Βασίλειο της Ελλάδος, και μετέπειτα με την ονομασία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Υ.Γ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
    ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ==ΓΝΩΣΗ == ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/3/16 18:15

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ== Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
    Εδώ όμως, στην Ελληνική Δημοκρατία βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ο όρος Κυρίαρχη!
    Άρα μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Για κάποια άλλη οντότητα που δεν έχει σχέση με την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία στην οποία ανοίγει ο Αρτέμης Σώρρας το Κληρονομικό Λογαριασμό –Κληροδότητα και καταθέτει και κάνει Καταπίστευμα-Κληροδότημα 600 δις δολάρια Αμερικής.

    Άρα, έχει τεράστια σημασία να καταλάβουμε πρωτίστως τις ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ που κάνει ο Αρτέμης Σώρρας!

    Είτε 1 εκατομμύριο δολάρια να κατέθετε, είτε τα 600 δις που κατάθεσε, πέραν του ποσού, το σοβαρότερο είναι ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού και η επίσημη αναγνώριση του απο τον Παγκόσμιο Θεματοφύλακα και Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών !

    Έχει τεράστια σημασία αυτό! Άρα, τι δηλώνεται με αυτή την Νομική Πράξη;

    ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΩ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ !

    Υφίσταται ως Νομική Οντότητα, εμπεριέχει το Κυρίαρχο Ελληνικό Έθνος, αλλά δεν έχει εκπροσώπηση !

    Αντί αυτού, έχει μια Αυτόκλητη αντιπροσώπευση από μια άλλη Εταιρεία που ξεκίνησε με το όνομα «Βασίλειο της Ελλάδος» και κατέληξε τώρα να λέγεται «Ελληνική Δημοκρατία» και στην οποία οι Αυτόχθονες Έλληνες, η μόνη σχέση που έχουν είναι Υποτέλειας.
    Είναι απλά Υπήκοοι.

    Δεν είναι Μέτοχοι! Δεν έχουν λόγο! Τους επιβάλλει η Ελληνική Δημοκρατία ό,τι Νόμους και ό,τι Φόρους θέλει! Τους διοικεί με όποιον τρόπο θέλει, τους εξαπατά με όποιον τρόπο γουστάρει κι οι Έλληνες δεν μπορούν να μιλήσουν, ούτε να αλλάξουν την διοίκηση της Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε να δικάσουν την διοίκηση, γιατί αυτά τα παιδιά έχουν ασυλία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/3/16 18:25

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ
    Καταλαβαίνετε πόσο συγκεκριμένο είναι το δεύτερο εργαλείο και οι νομικές πράξεις που το ακολουθούν;

    Εκείνο λοιπόν που εν κατακλείδει έγινε είναι η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Κι αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό κατά την δική μου ταπεινή άποψη από το οικονομικό μέγεθος των 600 δις, διότι όταν θα πω στην συνέχεια τι άλλο φανερώθηκε, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, τα 600 δις μοιάζουν πάρα πολύ λίγα.

    Διότι στην συνέχεια φανερώθηκαν όλα τα στοιχεία από τεράστιο πλούτο των Ελλήνων, ο οποίος έχει δοθεί για διαχείριση στο FEDERAL RESERVE SYSTEM, στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό, από αυτόκλητες αντιπροσωπεύσεις –κυβερνήσεις του Βασιλείου της Ελλάδος.

    Αυτοί παραδώσαν τον πλούτο του Έθνους στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό για να εγγυοδοτούν το δολάριο. Αυτό τον πλούτο που παρέδωσαν που είναι χιλιάδες τόνοι χρυσού και πάρα πολλά τρισεκατομμύρια σε μετρητά, συμφωνήθηκε να παίρνουν και 4% απόδοση τον χρόνο.

    Επίσημα, ο Ισολογισμός αναφέρει 20.000 τόνους σε χρυσό μέταλλο δηλαδή και 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, αυτά όμως με τιμές του 1944. Αντιλαμβάνεστε τι σας λέω; Μιλάμε για ασύλληπτο πλούτο, γιατί όσοι ξέρουμε την ιστορία, η Ελλάδα ήταν πάντα μια φτωχή χώρα, που δεν είχε τίποτα και έκανε πτωχεύσεις. Η «Ψωροκώσταινα» !

    Πού τα βρήκαμε 20.000 τόνους χρυσού και 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια και τα παραδώσαμε στην συνθήκη του Bretton-Woods, στο Παγκόσμιο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό και από εκείνη την στιγμή γίνεται κάθε χρόνο Ισολογισμός από την Παγκόσμια Τράπεζα και από τα Ηνωμένα Έθνη και μας τα επιβεβαιώνουν όλοι οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/3/16 18:35

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Ξέρετε, μέσα σε αυτούς που μας τα επιβεβαιώνουν είναι και το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ! Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι το τρίτο μέρος της ΤΡΟΙΚΑ. Η ΤΡΟΙΚΑ αποτελείται από 3 μέρη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κεντρική Ευρωπαϊκή Ένωση που μας χρωστάει και τον χρυσό της Ανατολής και το ΔΝΤ το οποίο ουσιαστικά είναι δικό μας μαγαζί, γιατί είχαμε βάλει 40.000.000 στην ίδρυση του, δηλαδή είμαστε ΜΕΤΟΧΟΙ !

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ! ΓΙΑΤΙ;

    Γιατί αυτά τα πολιτικά παιδιά, οι 300 μέσα στην Βουλή, δεν είναι απλά Προδότες, δεν είναι απλά Εθνοπροδότες, είναι ο χειρότερος Εφιάλτης που πέρασε τα τελευταία χίλια χρόνια στον Ελληνισμό.

    Όλες τους οι πράξεις και τα χαρτιά που έχουν υπογράψει μέσα στην Βουλή, άρα, είναι συνειδητά δολοφόνοι των Ελλήνων. Δεν είναι ότι το έκαναν από λάθος, δεν τους κορόιδεψε κάποιος για να υπογράψουν, αυτά που υπέγραψαν ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ !

    Είναι τόσο συγκεκριμένο αυτό που λέω και αν τολμάει οποιοσδήποτε Προδότης από αυτούς να μου κάνει μια μήνυση ότι θίγεται κι ότι δεν είναι έτσι! Να δούμε αν είναι ή δεν είναι έτσι!

    Αυτή η πράξη της προδοσίας τους, δεν έχει όρια και όταν βλέπουμε τώρα ότι δέχονται και ανέχονται και φέρνουν εδώ την Ευρωπαϊκή Τράπεζα που μας χρωστάει τον χρυσό της Ανατολής, την Ευρωπαϊκή Ένωση να μας γενοκτονεί εμάς και τα παιδιά μας! Αυτή που μας υπογράφει και μας επικυρώνει στον Παγκόσμιο Ισολογισμό κάθε χρόνο, 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια με τις τιμές του 1944 με απόδοση 4% τον χρόνο.

    Ξέρετε, το 4% στα 115,5 τρισεκατομμύρια δολάρια πόσα χρήματα είναι τον χρόνο; Είναι περίπου 5 τρισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο μόνο οι αποδόσεις από το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό από τα δικά μας χρήματα! Φανταστείτε η Ελλάδα να έπαιρνε κάθε χρόνο αυτά τα λεφτά που λένε ότι μας δίνουν; Θα έπρεπε και τα πεζοδρόμια οι πλάκες να ήταν χρυσές στην Ελλάδα! Ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/3/16 18:41

    =ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ=
    Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η Δικαιοσύνη όπως το ξέρουμε είναι μια προέκταση του χεριού της Ελληνικής Δημοκρατίας του πρώην Βασιλείου της Ελλάδος, άρα είναι υπάλληλοι ενός μηχανισμού που ήταν πάντα εναντίον του Έλληνα. Ποτέ δεν ήταν διαφορετικά! Ακόμα και τον Κολοκοτρώνη δίκασαν σε θάνατο! Εκεί ποιος τους υποβάθμισε την ποιότητα των αποφάσεων; Μπορεί ένας να μας πει;

    Το Μικρασιατικό Μέτωπο το έσπασε ο πρίγκηπας Ανδρέας. Γιατί αυτόν τον δίκασαν σε εξορία και τους άλλους 6 τους εκτέλεσαν, χωρίς να τους δώσουν το δικαίωμα κατ’απαίτηση της Αγγλικής Πρεσβείας να χρησιμοποιήσουν κρατικά έγγραφα; Γιατί δέχτηκαν οι ΄Ελληνες δικαστές να υπακούσουν στην αγγλική πρεσβεία και να μην επιτρέψουν στον Πρωθυπουργό, στον Αρχηγό της Στρατιάς και στο Υπουργό Εθνικής Άμυνας να υπερασπίσουν τον εαυτό τους, χρησιμοποιώντας κρατικά έγγραφα για το τι ακριβώς έχει γίνει;

    Έβγαλαν καταδικαστική απόφαση στην περίφημη «Δίκη των 6», αλλά το προδοτόσκυλο τον Ανδρέα τον πατέρα του σημερινού βασιλιά της Αγγλίας, του Φίλιππου, του άντρα της Ελισάβετ, τον δικάζουν σε εξορία και μάλιστα να φύγει με αγγλικό πολεμικό καράβι; Αυτή είναι απόφαση Δικαστηρίου.

    Ξέρεις πολλούς να τους δικάζουν σε εξορία με αγγλικό καράβι και να το λέει ο δικαστής; ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ! Αυτό δείχνουν όλες τους οι αποφάσεις!

    Για να ολοκληρώσουμε αυτό που έλεγα πριν, θυμηθείτε ότι κάθε χρόνο μας επικυρώνουν στον Παγκόσμιο Ισολογισμό 115,5 τρις με αποδόσεις 4%, στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετείχε ο Λουκάς Παπαδήμος ως υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας.

    Ο Παπαδήμος λοιπόν ενώ μας επικύρωνε τα 115,5 τρισεκατομμύρια, φεύγει από υποδιοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και έρχεται στην Ελλάδα, η Βουλή τον ψηφίζει και τον κάνει Πρωθυπουργό, τον εξωκοινοβουλευτικό διορισμένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας βάζει στο 2ο Μνημόνιο.

    Αυτός ο άνθρωπος που μας έβαλε στο 2ο Μνημόνιο, είναι αυτός που επικύρωνε 115,5 τρισεκατομμύρια ευρώ στον Παγκόσμιο Ισολογισμό για λογαριασμό του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Άρα, είναι 100% βεβαιότατο, ότι όλοι αυτοί είναι στοχευμένοι να σκοτώσουν τον Έλληνα.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/3/16 18:44

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ= Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ...
    Εμένα προσωπικά δεν θέλω να με πιστέψει κανένας. Θα ήθελα από τον πιο άπιστο να πάρει τον Ισολογισμό, να πάει σε δικηγόρους, να πάει σε μεταφραστές, να πάει σε εισαγγελείς, όπως προκαλούμε κι έκανε κι ο συνέλληνας μας, ο αγρότης, στα Μπλόκα της Θεσσαλίας και να έρθει η Διεθνής Ένωση Εισαγγελέων κι οι Έλληνες Εισαγγελείς που υπογράφουν τον Ισολογισμό και να μας πουν ότι δεν είναι έτσι! Γιατί δεν μιλάει κανένας εισαγγελέας; Αφού έγινε τεράστιο θέμα στα μπλόκα! Όλοι οι Έλληνες αγρότες βγήκαν με πανό που έλεγαν για τα 115,5 τρισεκατομμύρια και ποιοι επικυρώνουν τα χρήματα. Ο πρώτος που τα επικυρώνει είναι Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ. Γιατί δεν βγαίνει ένας εισαγγελέας να πει ότι όλα αυτά είναι πάρανομα και ψεύτικα; Γιατί δεν τολμάει ένας να το κάνει;

    Η ουσία είναι ότι αυτά τα χρήματα είναι εκεί και έχουν αποδόσεις που δεν τις δίνουν και μας σκοτώνουν συνειδητά.

    Έτσι φτάσαμε τώρα να ακουμπήσουμε άλλον ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΤΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

    Έτοιμα αυτά τα χρήματα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

    Έτσι έχουμε στήσει στρατηγικά όλα τα εργαλεία και δομείται στρατηγικά αυτό που δεν υπήρχε μέχρι τώρα.
    ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ! Οι Αυτόχθονες να δημιουργήσουν Νομικά, την δική τους Θεσμική εκπροσώπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/3/16 18:47

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Αυτό ξεκίνησα μέσα στους Δήμους που διαβιώνει το Ελληνικό Έθνος, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και όπου στον πλανήτη υπάρχουν Έλληνες και Ελληνικές οντότητες, να δημιουργούνται ΤΟΠΙΚΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, δηλαδή ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟ.

    Εκεί, κάθε Έλληνας κι όχι Ελληνόφωνος έχει υποχρέωση να συμμετέχει στην ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    Οι ήδη υπάρχουσες ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, δημοτικοί οργανισμοί έδωσαν εντολή και δημιουργήθηκε κι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    . Ο Πολιτικός Φορέας ανήκει σε όλους τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς!
    Έχει τεράστια σημασία να το καταλάβουμε!

    ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !
    Πρέπει εμείς οι ίδιοι να αναλάβουμε το βάρος και το κόστος της Απελευθέρωσης του Έθνους μας και της Πατρίδας μας που είναι ήδη κατασχεμένη.
    Άρα, είναι ιερή υποχρέωση κάθε Έλληνα, κι όχι Ελληνόφωνου να μπει μέσα στα γραφεία που ήδη έχουν δημιουργηθεί, να πάρει τα έγγραφα και τα στοιχεία κι ο Έλληνας ο πραγματικός δεν χρειάζεται να τον πείσει κανένας.
    Μόλις δει τα στοιχεία και τις παγκόσμιες επικυρώσεις, γνωρίζει πλέον!
    Γνωρίζει μνημικά, κατανοεί, γιατί δεν γίνεται να έχεις τόσο πλούτο και ταυτόχρονα μια Κυβέρνηση με ένα διοικητικό συμβούλιο τάχα μου στο Σύνταγμα που το λένε Βουλή και να σε σκοτώνει κάθε μέρα.

    Μέσα από τα γραφεία, έχουμε και μια επιπλέον δυνατότητα κι επειδή την Ελλάδα μας την πήραν μέσω του υποτιθέμενου χρέους, όποιο και αν είναι αυτό, μας χρεώνουν ένα χρέος 47.000 ευρώ κατά κεφαλήν χρέος από τα μωρά, ώς τους γέροντες, για αυτό και το 2016 έβγαλαν και τα μωρά ΑΦΜ !

    Δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται να έχει ΑΦΜ ένα μωρό; Ποιον εξυπηρετεί;

    Ακούστε λοιπόν το καταπληκτικό, για αυτούς που κάνουν τάχα μου ότι δεν πιστεύου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/3/16 18:50

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Ακούστε άπιστοι:

    Κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, αποτελεί ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για αυτό έβγαλαν και ΑΦΜ στα εγγόνια σας! Κάντε εσείς τους βλάκες, αλλά τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας έχουν ΑΦΜ γιατί αποτελούν ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΓΓΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

    Εδώ έρχεται η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ και δίνει ένα τεράστιο όπλο σε κάθε Έλληνα για να ξεχρεώσει το εξωτερικό χρέος και να δώσει ένα ακόμα χαστούκι στο καθεστώς και να ελευθερώσει την Ελλάδα.

    Έτσι λοιπόν με την επιμέλεια και την αρωγή των γραφείων της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, μπορεί ο κάθε Έλληνας που έχει ΑΦΜ και χρωστάει 47.000 για το εξωτερικό χρέος, αλλά και κάθε Έλληνας που χρωστάει στα Δημόσια Ταμεία, στον ΟΑΕΕ, στο ΙΚΑ , στον ΟΓΑ, όπως και σε όλα τα ταμεία και στις ΔΟΥ, να δώσει Εντολή-Εξουσιοδότηση –κι όλες οι πληροφορίες δίνονται στα γραφεία- οριστικής αποπληρωμής κάθε βεβαιωμένης οφειλής που του έχουν χρεώσει.

    Άρα, αφού την Ελλάδα μας την πήραν από το χρέος, πρέπει όλοι να περάσουμε από τα γραφεία και να ενημερωθούμε και να συμπληρώσουμε και να καταθέσουμε την
    ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ!

    Άρα, πιστοί και άπιστοι, πρέπει όλοι να περάσουν από τα γραφεία να ενημερωθούν, να δουν τι ακριβώς είναι τα έγγραφα, ποια είναι η εντολή και να συμπληρώσουν και καταθέσουν την Εντολή προς τις ΔΟΥ και το Υπουργείο Οικονομικών και προς τα Ταμεία για να ξεχρεώσουν κάθε οφειλή τους.

    Τις επόμενες μέρες θα βγει και η εντολή η οποία κατατίθεται στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ όποιας οφειλής, όσο ύψος και να έχει και όποιας μορφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/3/16 19:01

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    Βεβαίως, είναι κατά χιλιάδες έχουν γίνει μέχρι ώρας και κάθε μέρα προστίθενται χιλιάδες Εντολές, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. Για αυτό και έχουμε την ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
    Δηλαδη, ο Υπουργός Οικονομικών δεν απαντάει και δεν τολμά να πάρει θέση, αλλά έχουμε και το εξής ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

    «Πληρωθείτε από αυτόν τον λογαριασμό και δώστε μου και λογιστικό υπόλοιπο του λογαριασμού εντός 5 ημερών!»

    Έχει τεράστια σημασία να το καταλάβουμε αυτό, γιατί οποιαδήποτε οφειλή έχει ο καθένας μας, αυτομάτως, όταν βρίσκουν χρήματα σε οποιονδήποτε λογαριασμό μας, δεν τα κατάσχουν; Αυτό γίνεται, οπότε έρχεσαι εσύ και δίνεις εντολή ότι: «Από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς που έχω αποδεδειγμένα και τα αναγνωρίζει πρώτος και τα επικυρώνει ο Υπουργός Οικονομικών, σας δίνω ΕΓΩ την ΕΝΤΟΛΗ να πάρετε από αυτούς τους λογαριασμούς ό,τι οφειλή έχω!»

    Τι θα απαντήσουν; «Δεν στα παίρνω ή δεν στα αναγνωρίζω;» Για αυτό και σιωπούν!
    Διότι με το πρώτον που θα πάρουν θέση, σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα θα τους πάει χιονοστοιβάδα. Γιατί, ο Υπουργός Οικονομικών, κατά δήλωση και του Γιάννη Βαρουφάκη στον Παπαχελά, προ μηνός, είναι απλά υπάλληλος της ΤΡΟΙΚΑ και υπακούει στις εντολές της Γενικής Γραμματείας Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.

    Προσέξτε: Ο Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Εσόδων είναι ανώτερος από τον Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας!

    Υ.Γ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ==ΣΙΩΠΗΣ==ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
    ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ 45 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ
    ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/3/16 19:08

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
    Είναι να τρελαίνεσαι με αυτά που ακούς! Και τα λέει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και να λέει ότι : «Εγώ ως Υπουργός Οικονομικών δεν μπορούσα να διατάξω την Γενική Γραμματεία Εσόδων! Είναι ανώτερη απο εμένα! Είναι η ΤΡΟΙΚΑ μέσα στο Υπουργείο μου!»

    ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

    Ακούστε να το ξεκαθαρίσουμε αυτό ! ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

    Αυτοί που θέλουν να πειστούν και αυτοί που θέλουν να πληρωθούν, δεν είναι Έλληνες, απλώς ομιλούν την Ελληνική. Τόσο απλό είναι!

    Τον κύριο Βαρουφάκη, δεν με νοιάζει αν το παρουσιάζουν σαν χαμένο πρόβατο! Έχει μεγάλη σημασία! Κάνει δηλώσεις δημόσια ο Υπουργός Οικονομικών και λέει συγκεκριμένα στον Παπαχελά: «Η Γ. Γραμματεία Εσόδων δεν μπορεί ο Υπουργός να της δώσει εντολές! Λειτουργεί αυτόνομα μέσα στο Υπουργείο Οικονομικών και είναι Υπηρεσία της ΤΡΟΙΚΑ».
    Όταν αυτό το λέει ο Υπουργός, εγώ γιατί να μην τον πιστέψω; Δεν το λέει ένας απλός πολίτης! Τι σου δηλώνει λοιπόν; Ότι ενώ ήταν αυτός ο Υπουργός, υπήρχε κάτι πάνω από αυτόν και δεν μπορούσε να το ελέγξει.

    Αυτή η Γενική Γραμματεία Εσόδων θα εισπράξει τα χρήματα από τους βεβαιωμένους λογαριασμούς που είναι επικυρωμένοι. Γιατί τα χρήματα είναι επιβεβαιωμένα και τα 600 δις είναι εκεί και τα έχει επιβεβαιώσει η Δικαιοσύνη και τα 2,3 τρις είναι εκεί και τα χρήματα του Έθνους είναι εκεί που στον Ομοσπονδιακό Αποθεματικό, άρα μιλάμε για συγκεκριμένο πλούτο που τον αναγνωρίζουν όλοι Παγκόσμια και μέσα στην Ελλάδα. ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΣΤΟ 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/3/16 19:17

    Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι Συνέλληνες μας είναι την Νομική Υπόσταση την Έννοια του Νομικού Οργανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ και να συμμετέχουν κι όχι να κάθονται στην άκρη και να περιμένουν να νικήσουν κάποιοι και να τους ακολουθήσουν.

    Έχετε υποχρέωση όλοι οι Έλληνες να μπείτε μέσα στα γραφεία για μια ενημέρωση τουλάχιστον.
    Τα ψέματα τελείωσαν! Μας έχουν πάρει τα πάντα!
    Η ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ Ή ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
    Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣ==

    Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ==ΠΟΛΙΤΗΣ --ΟΠΛΙΤΗΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *