ροή ειδήσεων

Δημοσκόπηση: Εννιά στους δέκα πιστεύουν πως η Δικαιοσύνη δέχεται πιέσεις


Ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Palmos Analysis με θέμα διαπλοκή -δικαιοσύνη, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα altsantiri.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν η Δικαιοσύνη δέχεται πιέσεις από πολιτικοεπιχειρηματικά συμφέροντα για τη μη διερεύνηση υποθέσεων όπως οι λίστες Λαγκάρντ-Μπόργιανς, τα δάνεια των ΜΜΕ κλπ το 91% των Ελλήνων απαντά θετικά.

Επίσης, το 89% πιστεύει ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά εκμεταλλεύονται το καθεστώς των προσωρινών αδειών για να διαπλέκονται με τα κανάλια.

Το 69% των ερωτώμενων εκτιμά ότι τα κανάλια δεν πληρώνουν στο κράτος όσα πρέπει, ενώ το 67% θεωρεί ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση οριστικών αδειών για τα κανάλια. Τέλος, το 76% απαντά ότι τα κανάλια δεν αντιμετωπίζουν αντικειμενικά και αμερόληπτα την κυβέρνηση.

Σχετικά με το προσφυγικό, το 74% των ερωτώμενων κρίνει θετική για την Ελλάδα τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, εφόσον την τηρήσει η Τουρκία, ενώ το 79% λέει ότι η ΕΕ πρέπει να αντιμετωπίσει συνολικά και ενιαία το προσφυγικό.

matrix24.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/3/16 05:11

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ 6/2/2016 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,

    • ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

    • ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ

    • ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..

    • ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ’ ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ,

    • ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

    • ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ 0 % ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ!

    • ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,

    • ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ,

    • ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

    Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/16 05:16

    ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ…
    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
    ΔΙΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΕ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ…

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ !..

    ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, ΑΠΟ ΕΝΔΟΞΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΝΙΔΩΝ, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ..

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ..

    ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΤΕ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΒΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,

    ΜΕ ΛΥΣΣΑΛΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΙΩΣΑΤΕ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ, ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ, ΕΝΟΧΟΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΕΛ-ΛΗΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ..

    Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ
    ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙΤΕ
    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ
    ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/16 05:23

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΛΕΥΚΑΔΑ 18-3-2016........

    Δημοσιογράφος: Η Δικαιοσύνη τι κάνει κυρία Χαραλάμπους;

    Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μα, υπάρχει Δικαιοσύνη σήμερα στην Ελλάδα;

    Δημοσιογράφος: Εγώ ξέρω ότι πληρώνω δικαστές, εισαγγελείς, γραμματείς…

    Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βεβαίως τους πληρώνουμε! Ελάτε να δείτε όμως πόσες καταγγελίες, μηνύσεις εσχάτης προδοσίας, κακουργηματικής απιστίας, παράβασης καθήκοντος.
    Δεν θα έπρεπε ένας από όλους, ας μην ήταν υπουργοί, ας ήταν ένας απλός υπάλληλος, δεν θα έπρεπε να ελεγχθεί έστω κι ένας στην προανακριτική;
    Έχουμε κάνει τόσα διαβήματα!

    Ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτοντας όλες αυτές τις περιουσίες, λιμνάζουν μέσα στα συρτάρια της κυβέρνησης όλες οι οικονομικές προτάσεις που έχουμε κάνει, είτε ονομάζεται για τους Δήμους, η ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για τα έργα, είτε ονομάζεται το πακέτο των 600 δις που έχουν παντοιοτρόπως επικυρωθεί, έχουν πιστοποιηθεί και προσπάθησαν να περάσουν στην κοινή γνώμη ότι αυτά δεν υπάρχουν και ότι όλες αυτές οι προτάσεις είναι ψεύτικες.
    Όλα αυτά όμως έχουν πέσει στα δικαστήρια και τα δικαστήρια τα έχουμε κερδίσει.

    Ωραία, κερδίσαμε τα δικαστήρια στις δικές τους κατηγορίες, όμως στις κατηγορίες που θα έσωζαν την χώρα, που είναι η Εσχάτη Προδοσία, που οι δικαστές υποχρεούνται να προχωρήσουν στον έλεγχο, όταν υπάρχει τέτοιο θέμα και να αποφανθούν επί της ουσίας, δεν έχουν τολμήσει καν μέχρι σήμερα να φέρουν αυτό το θέμα προς συζήτηση σε κανένα επίπεδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/16 05:25

    Άρα, ας μην μιλάμε για Δικαιοσύνη, γιατί δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην χώρα. Αυτό που γίνεται τώρα είναι να έρχονται όλες οι αποφάσεις από το εξωτερικό.

    ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ UCC … ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ-ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    Όπως πολύ καλά έχετε πει, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, όπου όλοι οι Έλληνες γίνονται μέλη και συμπορεύονται και να διεκδικούν τα δίκαια τους κι ό,τι είναι ακριβώς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ώστε να μπορέσουμε να δομήσουμε μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, έχουμε ενημερώσει τον κόσμο ότι υπάρχουν όλες αυτές οι προτάσεις από τον ίδιον τον Αρτέμη Σώρρα και τις έχει εκχωρήσει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας. Έλληνες Κυρίαρχοι είναι μόνο οι Έλληνες Ιθαγενείς, οι πραγματικοί δικαιούχοι της γης πάνω στην οποία γεννήθηκαν και έχουν δημιουργήσει πολιτισμό, πάνω στην οποία έχουν κτίσει την πραγματική Ελληνική Πολιτεία.

    Άρα, αυτές οι προτάσεις οι οποίες έχουν κατατεθεί και οι κυβερνώντες αγνοούν να τις υλοποιήσουν και να απεμπλακεί η χώρα από την μέγγενη των δημοσιών χρεών και των εξωτερικών δανειστών, ο Έλληνας με δικές του κινήσεις μπορεί με ευκολία να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι είναι εκείνος που κυβερνά, εκείνος δίνει την Εντολή και έπρεπε οι κυβερνώντες να κυβερνούν με διαδικασίες που αφορούν Δημοκρατικές ενέργειες που είναι εξάλλου και το δικό μας Πολίτευμα.

    Ο κάθε Έλληνας έχει την Εντολή στα χέρια του να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις πράξεις, ώστε αυτές οι περιουσίες να γίνουν ρευστοποιήσιμες ώστε να χρησιμοποιηθούν για να την ανάπτυξη, για την ευημερία και να απεμπλακούμε από όλα αυτά τα χρέη που αναφέραμε.
    Β . ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/3/16 05:34

    Η μία περιουσία είναι αυτά τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής σε μορφή χρεογράφων-Διεθνών Συναλλαγματικών. Είναι αναρτημένα σε οθόνη στην Αμερική στο UCC1 που είναι μια εμπορική πλατφόρμα. Στην Αμερική, ό,τιδήποτε έχει να κάνει με το δημόσιο τομέα από την μία και από την άλλη με τον ιδιωτικό τομέα, υπάρχει μια τελεσθείσα πράξη η οποία είναι εμπορική προς πληρωμή και απαιτητή έναντι του Δημοσίου, ό,τι αναρτηθεί στο UCC1 τεκμαίρεται ως επιταγή-διαταγή πληρωμής.

    Άρα, είναι σαν να κρατάμε μια επιταγή στα χέρια η οποία αποδεικνύεται από αυτές τις οθόνες με όλα τα Υπουργεία και τις κεντρικές τράπεζες όλων των χωρών, άρα εύκολα κανείς μπορεί να ελέγξει και το ιστορικό και την γνησιότητα, την εγκυρότητα και την ισχύ.

    Η ίδια η Αμερικάνικη Κυβέρνηση δηλώνει μέσα από την ύπαρξη αυτών των οθονών ότι υποχρεούται και δεσμεύεται να καταβάλλει όταν ζητηθεί το κεφάλαιο με τους τόκους με νόμιμο τρόπο. ΆΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ.

    Δημοσιογράφος: Να σας διακόψω λίγο κυρία Χαραλάμπους. Αν δεν κάνω λάθος, αρχικά είχε ειπωθεί ότι τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε καναδική τράπεζα κι όχι αμερικάνικη.

    Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Τώρα δεν μιλάμε για τράπεζες. Τα χρήματα έχουν κατατεθεί σε ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που βρίσκεται σε τράπεζα ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ...

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ.Ε.ΣΥ==

    ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *