ροή ειδήσεων

Ρόδος: Συνελήφθη νταής Αλβανός με λαθραίο καπνό και σιδερογροθιά


Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον 26χρονο για να τον ελέγξουν, βρήκαν πάνω του τη μεταλλική γροθιά και την συσκευασία με τον αδασμολόγητο καπνό βάρους 352 γραμμαρίων

Έκανε και τον… ζόρικο στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον συλλάβουν επειδή κυκλοφορούσε στην πόλη της Ρόδου οπλισμένος με σιδερογροθιά και έχοντας μαζί του μια σακούλα με λαθραίο καπνό, ένας νεαρός Αλβανός!

Όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σταμάτησαν τον 26χρονο αλλοδαπό για να τον ελέγξουν, βρήκαν πάνω του τη μεταλλική γροθιά και την συσκευασία με τον αδασμολόγητο καπνό βάρους 352 γραμμαρίων και του ανακοίνωσαν ότι θα τον προσήγαν στην υπηρεσία τους για να σχηματίσουν δικογραφία και να τον παραπέμψουν στην δικαιοσύνη. Όμως, εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά και επιχείρησε να ξεφύγει μέσα από τα χέρια τους.

Δεν τα κατάφερε, όμως, και στις κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με τις οποίες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου προστέθηκαν και αυτές της αντίστασης και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *