ροή ειδήσεων

Όλα έτοιμα για τον Μαραθώνιο της Ρόδου


Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου είναι έτοιμος να φιλοξενήσει αθλητές όλων των ηλικιών



Το νησί των Ιπποτών αποδεικνύει την αγάπη του για τον αθλητισμό και στοχεύει να καθιερωθεί -εκτός από τουριστικός και- ως αθλητικός προορισμός. Το Roads To Rhodes Marathon 2016 θα διοργανωθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων με την επίσημη έγκριση της AIMS και της IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και τη διεθνή αναγνώριση του αγώνα, καθώς και της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ που έχει εντάξει στο επίσημο καλεντάρι του τον αγώνα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ. Εκτός από τον Μαραθώνιο, θα πραγματοποιηθούν αγώνες 5.000 μ. και 10.000, και μία διαδρομή 1.000 μ. για τους μικρούς αθλητές.

Το παρών θα δώσουν τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες δρομείς όπως η Ράνια Ρεμπούλη. «Η επιτυχία και η ανταπόκριση που είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου τα προηγούμενα χρόνια, μας κάνει να ελπίζουμε ότι έχουμε κάνει κάποια ουσιαστικά βήματα. Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε τη Ρόδο ως ένα προορισμό μεγάλων αθλητικών γεγονότων που θα συμβάλλουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου αλλά και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μαριέττα Παπαβασιλείου.

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές έως τις 10 Απριλίου και μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ηλεκτρονικά από το MyNextRun είτε μέσω e-mail ακολουθώντας τις οδηγίες στο Roadstorhodes.com.

Πηγή: sport-fm.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *