ροή ειδήσεων

Συνελήφθησαν δυο Αλβανοί και αναζητείται ακόμη ενας ομοεθνής τους για διακίνηση ναρκωτικών στην Κω


Οι δράστες είχαν νοικιάσει και χρησιμοποιούσαν ως «καβάτζα» διαμέρισμα για την αποθήκευση και τον διαμοιρασμό των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (19.03.2016) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ακόμη ενας 24χρονος Αλβανός, συνεργός των συλληφθέντων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών εντοπίστηκε διαμέρισμα «καβάτζα» στην πόλη της Κω, το οποίο είχε νοικιάσει ένας από τους κατηγορούμενος και χρησιμοποιούσαν από κοινού αποκλειστικά ως χώρο αποθήκευσης και διαμερισμού ναρκωτικών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ακινητοποιήθηκαν οι δυο συλληφθέντες τη στιγμή που εισέρχονταν στο διαμέρισμά και ακολούθησε έρευνα, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρεθήκαν και καταχέσθηκαν:

• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 83,5 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε -23- πλαστικές συσκευασίες
• Δυο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
• Δυο (2) κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών.



Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *