ροή ειδήσεων

Ανάκληση φωτιστικών από την ΙΚΕΑ


Στην ανάκληση επιδαπέδιων και επιτραπέζιων φωτιστικών, υπό την επωνυμία Gothem, προχωρά η ΙΚΕΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση της...


γενικής γραμματείας Βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά:
προληπτική απόσυρση των 69 τεμαχίων με κωδικό προϊόντος 803.030.41, των 71 τεμαχίων με κωδικό προϊόντος 603.030.37 και των 223 τεμαχίων με κωδικό προϊόντος 603.030.23 και
προληπτική ανάκληση από τους καταναλωτές των 113 τεμαχίων με κωδικό προϊόντος 803.030.41, των 115 τεμαχίων με κωδικό προϊόντος 603.030.37 και των 185 τεμαχίων με κωδικό προϊόντος 603.030.23.
Για το προϊόν υπάρχουν τρεις αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες περιστράφηκαν τα καλώδια μέσα στα φωτιστικά. Τα εν λόγω καλώδια ενδέχεται - εφόσον φθαρούν - να έρθουν σε επαφή με το μεταλλικό σώμα του φωτιστικού και να το καταστήσουν ηλεκτρικά ενεργό.
Έως σήμερα δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά που χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα, ενώ σημειώνεται ότι καμία από τις τρεις αναφορές δεν αφορά την ελληνική επικράτεια.
Η HouseMarket A.E., η οποία αντιπροσωπεύει τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, ενημερώνει τους καταναλωτές που αγόρασαν τα ανωτέρω προϊόντα να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστημα ή να επικοινωνήσουν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, ώστε να επιστρέψουν το προϊόν και να αποζημιωθούν πλήρως για το κόστος της αγοράς τους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *