ροή ειδήσεων

ΕΥΡΩΠΗ.... ΒΑΒΕΛ !!!

Το προσφυγικό ζήτημα, εκτός από ανθρωπιστική καταστροφή έχει προκαλέσει πολιτικό ρήγμα στην Ευρώπη με την Ήπειρο να μοιάζει τριχοτομημένη. Δεν υπάρχει μία Ευρώπη, αλλά τουλάχιστον τρεις επισημαίνει το δημοσίευμα της Bild και αναφέρει ότι «η μία είναι η παραδεισένια Ευρώπη, η οποία περιλαμβάνει Γερμανία, Αυστρία και τις σκανδιναβικές χώρες. Υπάρχει η γενναιόδωρη αλλά φτωχή και από πλευράς υποδομών ανίκανη Ευρώπη και σε αυτή την Ευρώπη περιλαμβάνεται και η Ελλάδα και υπάρχει η ψυχρή και απωθητική Ευρώπη που υψώνει φράχτες αφού όμως τους έχει κατεδαφίσει με το θάρρος και τα δισεκατομμύρια της Δύσης πριν από 25 χρόνια. Αυτή είναι η Ανατολική Ευρώπη.
«Αυτή η κατάσταση δεν είναι ούτε βιώσιμη, ούτε μπορεί να διαρκέσει πολύ. Προσωπικά πιστεύω ότι η μονομερής απόφαση της Αυστρίας, και στη συνέχεια οι αποφάσεις εν σειρά των άλλων χωρών των Βαλκανίων, είναι βέβαιο ότι μας φέρνει λιγότερους πρόσφυγες, αλλά θέτει από την άλλη πλευρά την Ελλάδα σε πολύ δυσχερή κατάσταση», είπε.
«Εάν δεν καταφέρουμε να φθάσουμε σε μία συμφωνία με την Τουρκία, τότε η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αντέξει το (προσφυγικό) βάρος για καιρό», προειδοποίησε η γερμανίδα καγκελάριος.

http://patrinaki.blogspot.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *