ροή ειδήσεων

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!


Όλοι οι αντιολυμπιακοί ασχολούνται με το μισοάδειο Καραϊσκάκη στο ματσάκι με την Βέροια, που είχε τη γνωστή ταρίφα 3-0. Ότι την ημέρα, λέει, που ο Ολυμπιακός εξασφάλιζε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, το γήπεδο ήταν μισογεμάτο. Λιγώτερα εισιτήρια από τα μισά, κοντά στις 15.000 σύμφωνα με την ΠΑΕ.

Το Καραϊσκάκη χωράει περισσότερους από 30.000 γάβρους. Και στο παιχνίδι που η ομάδα θα έπαιρνε τη νίκη και ένα ακόμα πρωτάθλημα το γήπεδο ήταν μισογεμάτο ή, μισοάδειο. Ενώ έπρεπε τουλάχιστον 15.000 να ήταν απ' έξω, εκτός από τους 30.000 μέσα.

Για μια στιγμή. Πού το βρήκαν ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε κιόλας το πρωτάθλημα. Αριθμητική ξέρουν; Μένουν ακόμα έξι αγώνες. Υπολογίζουν οι μαλάκες ότι ο πρωταθλητής ακόμα και να τα χάσει όλα τα παιχνίδια, ακόμα και να τα κερδίσει όλα η δεύτερη ΑΕΚ, το πρωτάθλημα είναι πάλι του Μαρινάκη. Κακός υπολογισμός!

Δεν λαμβάνουν υπ' όψιν ότι στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν... αλλάξει με κυβέρνηση Σύριζα. Επιστρέφει η κυρία Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση. Ερωτώ. Θα γινόταν αυτό ποτέ με κυβέρνηση που αλλάζει τα πάντα στην Ελλάδα; Αναφέρω ένα, που δείχνει την πολιτική παρέμβαση της αριστερής κυβέρνησης, την πολιτιστική και την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας με την πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση.

Με Κοντονή Σταύρο υπερασπιστή της νομιμότητας και ορκισμένο εχθρό της βίας στα γήπεδα, ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακόμα το πρωτάθλημα. Ποιος μπορεί να 'ναι σίγουρος π.χ. ότι το ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού την μεταπροσεχή αγωνιστική θα... τελειώσει ομαλά. Αν, βέβαια, αρχίσει κανονικά. Το ξέρεις; Όχι, βέβαια.

Μη γίνει καμμία προβοκάτσια από αυτόν τον αθεόφοβο Αλαφούζο. Μη λησμονούμε ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε καταγγείλει πως ο Μαρινάκης ήταν ο υπαίτιος των επεισοδίων στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Λοιπόν; Αν κάποιος στημένος από τον Αλαφούζο, ποδοσφαιριστής, προπονητής, δεν ξέρω ποιος, προκαλέσει την εξέδρα, τον Σάββα, τον Γεωργάτο, δεν ξέρω ποιον, και γίνει της δεδηλωμένης, τι θα κάνει ο Κοντονής Σταύρος;

Δεν ξέρεις. Μήπως ο Κοντονής Σταύρος που δεν χαμπαριάζει από Αλαφούζους και Μαρινάκηδες, τιμωρήσει τον Ολυμπιακό. Του αφαιρέσει βαθμούς. Τον αποκλείσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν ξέρεις τι μας περιμένει. Γι' αυτό, σου λέω, ότι ακόμα ο Ολυμπιακός δεν το... σήκωσε.

http://www.apodytiriakias.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *