ροή ειδήσεων

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΏΝ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ !!


Αναγνώστης: Στέκι ναρκομανών έχουν γίνει τα εργατικά στο Ροδινι επι των οδών
Θερμοπύλων και Σμύρνης παρακαλούνται οι γονείς να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην εν λόγω προσοχή γιατί από ότι φαίνεται οι ναρκομανείς δεν είναι περαστικοί αλλά κατοικούν στην συγκεκριμένη συνοικία .

Πιο συγκεκριμένα να δώσουν μεγάλη προσοχή στο πράσινο αυτοκίνητο που κυκλοφοράει στην περιοχή το οποίο γίνεται αμέσως αντιληπτό λόγω της μεγάλης έντασης μουσικής που βάζει αλλά και των γραμμάτων που είναι σχεδιασμένα στα πλαϊνά του .
Οι ναρκομανείς συχνάζουν αρκετές ώρες την ημέρα στην καφετέρια της περιοχής οπού και προσπαθούν να πουλήσουν ναρκωτικά στα νεαρά άτομα που περνούν την ώρα τους εκεί , κατά περιόδους όταν αυτή η παρέα παραλαμβάνει τα αγαθά πηγαίνουν να τα καταναλώσουν όλοι μαζί σε σπίτια τις περιοχής και βάζουν δυνατά μουσική για κάλυψη ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες.
Η συνοικία βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα να έχει απόκτηση μεγάλο ιστορικό από κλοπές και δεν έχουν λείψει και επεισόδια με χρήση βίας στο δρόμο αλλά και στην καφετέρια , για αυτό παρακαλούνται όλοι οι γονείς στην περιοχή να απαγορεύουν στα παιδιά τους να συχνάζουν εκεί αλλά και με τα άτομα που κατοικούν και εκεί .

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/3/16 22:44

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΤΕ ΛΙΓΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΕΔΩ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!! ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΦΙΜΙΣΗ!! 22 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΕΚΙΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ Κ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΛΕΣ Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/16 15:33

      μενετε σιγουρα στην συγκεκριμένη συνοικία ?
      Εδω γραφει για μια συνοικία οχι για ολο το ροδινι εγω μενω ανω ροδινι 30 χρόνια και εχω ακούσει τα χειροτερα για εκεινη την γωνια μεχρι και καταλήψεις εχουν κανει σε σπιτια οικογένειες ναρκομανών, κλέβουν τα διπλανά σπίτια και οποτε περναω κατι ανήλικα βλεπω με μηχανακια και κατι σκατοφατσες να τα περιτριγυριζουν .

      Διαγραφή
  2. Λίγο δύσκολο αυτός που πουλάει να κανει και χρήση κ απ την στιγμή που τους γνωρίζετε γιατί Δν τους πιάνετε για εμπόριο;! Οτι να ναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/16 15:34

      εδω ειναι το κολπο φιλε κανουν πωληση και χρηση απο σπιτι σε σπιτι και χρειαζετε εισαγγελέας για την υπόθεση ξερουν τα πρεζονια τι κανουν.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/16 03:40

    Είναι γεγονός πάντως ότι έχει γίνει "γκετο". Μαζεύονται ακατάλληλες ώρες, μεσημέρι, ξημερώματα και κάνουν πολύ φασαρία. Επίσης κάνουν κόντρες με μηχανάκια που σίγουρα δεν έχουν περάσει KTEO. Προτείνω περισσότερους ελέγχους απο την αστυνομία. Οι γονείς τους τι κάνουν για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/16 15:35

      Αμα οι γονεις τους ειναι σαν τα παιδια τους τι περιμένεις το μηλο κατω απο την μηλιά θα πεσει.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/16 08:22

    Όταν στην γειτονιά μου γινεται κανονική διακίνηση και καλούμε την αστυνομία κάνεις δεν εμφανίζεται....βγαίνουμε στο μπαλκόνι και τα βλέπουμε μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/16 13:39

    Δεν υπαρχουν και 10000 πρεζακια μην τα παραλεμε ... Εκεί μένω και ξέρω ναι υπάρχουν 2-3 πρεζακια που κλεβουν και τέτοια αλλά δεν μας βιάζουν κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/16 22:22

      Ενταξει μωρε περιμενε να σε βιασουν εσυ! Για την ακριβεια θυμησου κ το ρητο "ο,τι δεν μπορεις να αποφυγεις, απολαυσε το"

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/3/16 18:49

    Το ροδινι εχει γινει χειροτερο απο ποτε! 25 χρονια που μενω εδω εχω δει παρα πολλα μεχρι κ κυνηγητό με μαχαίρια πιο παλιά κ εντελως τυχαία παλι τσακωμος με μαχαιρι κ τραυματισμό πριν λιγες μερες.ο συγκεκριμενος που το εκανε μπηκε για χιλιοστη φορα Κορυδαλλό κ λογικα δν θα τον κρατήσουν για πολυ..εξω ακριβως απο την πορτα του σπιτιου μ κ σε πολυ μικρη αποσταση απο παιδια σαν κύριοι με την σακούλα στο χερι να τα μοιράζουν..εχω τοσες ιστοριες να σας πω που τα ειδα με τα ιδια μ τα ματια..οι αστυνομικοί καθε λιγο εδω ειναι.οπως επισης μπηκαν στο σπιτι ενος ανθρωπου που το ειχε κλειστο με το ετσι θελω του πέταξαν ολα τα πραγματα κ οταν τον ειδοποιησαν κ πηγε τον χτυπησαν κιολας κ δν ηταν καν του ροδινιου αυτοι ερχονται απο οπου να ναι ..κτλ κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να μαζευτουν και τα κολομπαρα της περιοχης
    και αυτα που το παίζουν καφετεριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/3/16 21:07

    καποτε ενας αστυνομικος μου ειπε....παιδι μου οι μισοι ελληνες ειναι ρουφιανοι μας κ οι υπολοιποι ζηλοφθονοι...θελουν το κακο των υπολοιπων.γιατι οι ιδιοι ειναι αναξιοι κ αχρηστοι να ασχοληθουν με τα δικα τους.απλα καθονται στο περιθωριο κ ασχολουνται με τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *