ροή ειδήσεων

Ο ήρωας της ζωής Δημήτρης Σιάχος: Χτες παντρεύτηκε και σήμερα ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες για να νικήσει τον καρκίνο (ΦΩΤΟ)


Η θέληση για ζωή και τα συγκλονιστικά μηνύματα της γυναίκας του
Η ζωή είναι πολλές φορές το πιο ευφάνταστο σενάριο από αυτά που δεν βλέπεις σε ταινίες αλλά συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Και οι μεγαλύτεροι ήρωες είναι αυτοί που πολλές φορές δεν τους ξέρεις. Κυκλοφορούν δίπλα σου αλλά δίνουν σιωπηλά και αξιοπρεπώς ένα μοναδικό αγώνα για ζωή. Μια τέτοια περίπτωση είναι το στέλεχος της ΝΔ Δημήτρης Σιάχος. Στα 24 του διαγνώστηκε με καρκίνο. Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του έδιναν πολύ λίγο χρόνο ζωής, έδωσε μία μεγάλη μάχη κα την κέρδισε. Ο Δημήτρης τα κατάφερε και ζούσε μία κανονική ζωή.


Ο ίδιος πρόσφατα κοινοποιώντας μία φωτογραφία από εκείνα τα χρόνια, όπου δεν έχει μαλλιά έγραψε:

“Παρότι οι γιατροί μίλησαν για επιθετική μη ιάσιμη μορφή, οι δικοί μου δεν το έβαλαν κάτω. Η αδελφή μου έλιωσε στο ξενύχτι και στο τρέξιμο, ενώ ο αείμνηστος πατέρας μου χάλασε μια περιουσία... Όταν σειρά γιατρών αρνήθηκε να με αναλάβει, πήρε την ευθύνη πάνω του ο καλύτερος. Μετά τα σχήματα των χημειοθεραπειών που με υπέβαλε ο κος Κοσμίδης, μετά απο μεγάλη μάχη, με τη βοήθεια του Θεού και την αγάπη των φίλων η νόσος νικήθηκε!Αυτή η φωτογραφία ειναι από την ορκωμοσία μου ως πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολογίας (30/9/1998), όπου μου δόθηκε η τιμή να εκφωνήσω τον όρκο (ήμουν ακόμη εκπρόσωπος σπουδαστών και πρόεδρος του ΔΣ).Αυτή τη φωτό ντρεπόμουν να την παρουσιάσω γιατί είμαι χωρίς μαλλιά, κάτασπρος και 30 κιλά πιο αδύνατος...Ντρέπομαι που ντρεπόμουν. Αυτή η φωτό πρεπει να υπάρχει πάντα για μου θυμίζει ότι με τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη των ανθρώπων και πάνω απ' όλα με πίστη και αισιοδοξία, όλα ξεπερνιούνται!”



O Δημήτρης είναι σήμερα 43 ετών . Πρόσφατα ήρθε το κακό νέο. Ο καρκίνος επανεμφανίστηκε και ενώ προγραμμάτιζε το αμέσως επόμενο διάστημα νέα επέμβαση οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν νέο πρόβλημα και έναν νέο καρκίνο. Ο Δημήτρης μαχητής της ζωής δεν το έβαλε κάτω στιγμή.

Χτες μέσα ένα έντονα συγκινητικό κλίμα, ο Δημήτρης Σιάχος και η Πίστη Κρυσταλλίδου ενώθηκαν με δεσμά του γάμου , παρουσία πλήθος κόσμου. Η σύζυγος του κοινοποιώντας μία φωτογραφία από το γάμο τους έγραψε:

“Δεν ξέρω αν σε διάλεξα πρώτη ή με διάλεξες εσύ... Μάλλον έγινε ταυτόχρονα από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε,απλά το συνειδητοποιήσαμε σε διαφορετικούς χρόνους!Πάντα εσένα έψαχνα και πάντα εσένα περίμενα σε όλη τη ζωή μου.Και ήρθες μονάκριβε μου να απαντήσεις σε όλα τα όνειρα μου και σε όλες τις ευχές μου.Σ´ αγαπώ για όλα αυτά που είσαι, σε εμπιστεύομαι για όλα αυτά που θα γίνουμε μαζί.Σου υπόσχομαι να σε σέβομαι, να σε τιμώ ,να σ´ αγαπώ και να σ´ ερωτευομαι .Σου υπόσχομαι να προσπαθώ να είμαι κάθε μέρα η γυναίκα που αγαπησες και να σου δίνω χίλιους νέους λόγους να μ´ ερωτεύεσαι!”



To ζευγάρι δεν έφυγε σήμερα για ταξίδι του μέλιτος. Ο Δημήτρης πρωί- πρωί μπήκε στο νοσοκομείο και ξεκίνησε τις χημειοθεραπείς. Το μήνυμα του ότι πιο αισιόδοξο μπορεί να διαβάσει άνθρωπος: Ο ίδιος δηλώνει "Έχω πίστη ότι θα τα καταφέρω κι έχω πλέον στο πλευρό μου μία υπέροχη γυναίκα".

“Ξεκινήσαμε!Με τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη των ανθρώπων, με πίστη και ελπίδα και την Πίστη (σς εννοώντας την σύζυγο του) τους φίλους και αδέλφια μου στο πλευρό μου θα νικήσουμε και πάλι τον Καρκίνο!”

Μήνυμα ζωής , δύναμης και ελπίδας. Τα μηνύματα συμπαράστασης στον Δημήτρη από τους φίλους του είναι εκατοντάδες.

Εμείς στέλνουμε ένα δικό μας μήνυμα στον Δημήτρη και την Πίστη: να ζήσουν και να ευτυχήσουν για πολλά χρόνια , καθώς είμαστε βέβαιοι πως τον καρκίνο θα τον νικήσει ξανά!



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *