ροή ειδήσεων

ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Κοινές περιπολίες Αλβανών και Ιταλών στα ελληνοαλβανικά σύνορα – Φράχτη ετοιμάζει η Βουλγαρία


Σε πλήρη απομόνωση οδηγείται η Ελλάδα με το σφράγισμα των

βορείων συνόρων της όχι μόνο από την ΠΓΔΜ αλλά και από Αλβανία και Βουλγαρία.



Άνδρες της ιταλικής αστυνομίας θα περιπολούν από κοινού με Αλβανούς συναδέλφους τους στην αλβανο-ελληνική μεθόριο για την αποτροπή διέλευσης προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών από την Ελλάδα με προορισμό την Ευρώπη μέσω Αδριατικής, μετά το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου.

Η συμφωνία για μικτές περιπολίες επετεύχθη κατά την συνάντηση που είχαν πρόσφατα στην Ρώμη οι υπουργοί Εσωτερικών των δυο χωρών κ. Αντζελίνο Αλφάνο και Φαϊμίρ Ταχίρι και προβλέπει ιταλική βοήθεια σε προσωπικό και τεχνικά μέσα για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της μεθορίου με την Ελλάδα.

Πληροφορίες που μεταδίδουν ΜΜΕ των Τιράνων αναφέρουν ότι οι κοινές περιπολίες θα ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, ίσως και από μεθαύριο Σάββατο.

Μάλιστα στο πλαίσιο της συνεργασίας συναντήθηκαν στην Αυλώνα οι αρχηγοί της αστυνομίας των δύο χωρών για να εξειδικεύσουν την συμφωνία των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Η Ιταλία σπεύδει να προσφέρει βοήθεια στα Τίρανα καθώς ανησυχεί ότι ενδεχόμενη επιλογή της Αλβανίας ως ενδιάμεσης χώρας, από τα καραβάνια των προσφύγων, θα οδηγήσει τους πρόσφυγες, δια της Αδριατικής, στα εδάφη της.

Την ίδια ώρα ετοιμη για την κατασκευή φράχτη με συρματόπλεγμα στα σύνορα με την Ελλάδα, δηλώνει η Βουλγαρία, με στόχο να περιορίσει πιθανή αύξηση στις ροές μεταναστών, καθώς ο βαλκανικός διάδρομος είναι στην ουσία κλειστός.
Η παρούσα κατάσταση στα σύνορα δεν απαιτεί την τοποθέτηση φράχτη, αλλά η Βουλγαρία είναι έτοιμη να τον κατασκευάσει, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Νικολάι Νέντσεφ.

Ο υπουργός επιθεώρησε τον συντονισμό στρατού και αστυνομίας στα σύνορα με την Ελλάδα για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών και δήλωσε ικανοποιημένος από την δουλειά των σωμάτων ασφαλείας.

«Ο βουλγαρικός στρατός μπορεί να στείλει δύναμη 650-700 ανδρών για να συνδράμουν το έργο της αστυνομίας σε περίπτωση αύξησης του αριθμού των παράνομων μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν από την Ελλάδα στην Βουλγαρία και ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί» δήλωσε ο Βούλγαρος υπουργός.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/3/16 18:16

    Δυστυχως για τον Τσιπρα και τους ομοιδεατες του οι λαοι στην Ευρωπη εχουν ηγετες που ενδιαφερονται και πολεμουν για τις πατριδες τους και για τους πολιτες τους.Αυτο που οι συριζαιοι αποκαλουν στην πατριδα μας φασισμο και ολα τα αλλα ,στην Ευρωπη το ονομαζουν πατριωτισμο.Εμαθαν οι δικοι μας να δινουν τα ονοματα που τους συμφαιρει σε καθε κατασταση και νομιζουν οτι και οι αλλοι τρωνε κουτοχορτο.Βαφτισε τους μαχαιροβγαλτες "προσφυτες" και "μεταναστες"και προσπαθει να κοροιδεψει και τους Ευρωπαιους.Επειδη στην Ελλαδα γεμισαμε κοροιδα νομισε παντου εχει κοροιδα.Φαε τους τωρα .Φερε κι αλλους "φιλανθρωπους" με μισοφεγγαρα στις σημαιες να βοηθουν τους "προσφυγες"που παρατησανε μανες και οικογενειες στην χωρα τους και ηρθαν να καταστρεψουν την πατριδα μας.Και εχους και τα απαραιτητα θυματα μαζι τους για να τα πετανε στη θαλασσα και να τραγικοποιουν το ολο σχεδιο.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/3/16 18:32

    OLA EINAI ENA SXEDIO!!!POU TO ZOUME!!APO TO 92!!MAS EIXAN PI OTI I EYROPI ΘΕLEI NA EPEKTINEI TA SINORA TIS!!!AKOUSTE LIPON TO SXEDIO ELLINES!! KAI ΞIPNATE!!!ΘA GINEI ME 2 TROPOUS!!PROTA I TELONIAKI ENOSI KRATON!!PROS ENTAΞI!!KAI DEYTERI ΦASI I DIKITIKI!!!TO PLISIESTERO LIMANI GIA RODO TORA EINAI O PIREAS SE APOSTASI 530XIL.METIN ENOSI ΘΑ EINAI TO MARMARIS STA 12XIL I ATALIA!!POY EXEI KAI KATA TO IMISI RODITIKI KATAGOGI! O DIMARXOS TIS ATTALIAS!!ETSI!!PAEI O PROTOGENIS TOMEAS GEORGIA KAI KTINOTROFIA!!!KAI SE DEYTERI ΦASI DIKITIKA ΘΑ ΑΝΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΙΡΙΟ TIS TOURKIAS GIATI ΘA EXOUME SINDESI ME 20 EOS 30 EKKAT. KOSMO!!!OSO GIA TOUS PROSFIGES ΘA MAS FORTOSOUN 100-200XIL.KOSMO NAMIN SIKONOUME KEFALI!!NA EXOUME TO FOBO!!GIATI EDO DEN EXOUME MAT!!!!KAI MEGALES DINAMEIΣ KATASTOLIS!!!OTAN ΘΑ ΞΕSIKOΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!ΚΑΛΟ ΠΡΩΙ !!SIMPOLITES MOU!!ESEIS TOU 25 30 TIS EKATO POU BGAZETE TA TELEYTEA 20 XRONIA KIBERNISEIS!!!EGO ANIKO STO ALLO 70 TIS EKATO POY DEN ME KALIPTI TA TELEYTEYA 25 XRONIA TO SISTIMA SAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/16 22:08

    Να και οι αλβανοί που δεν θέλουν μετανάστες... Ξυπνήσανε!

    Καιρός να στείλουμε πίσω όλους τους αλβανούς μετανάστες που έχουν πνίξει την Ελλάδα να ξεβρωμίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *