ροή ειδήσεων

Καζάν – Καζάν …και τα δικά σου… δικά μου


Φτάσαμε στο φιλοσοφικό ερώτημα

“Ti θα μπορούσε να διαφημίζει ο Καμμένος στη Γιορτή Κρασιού”. Kατά τη γνώμη μας τα βαρέλια και όχι τους φελλούς. Ο Καμμένος αποτελεί πλέον βαρίδι για όλο το πολιτικό σύστημα, ένα βαρίδι που θα το συμπαρασύρει. Η Ελληνική ιστορία θα του έχει μια πολύ τιμητική θέση σαν τον άνθρωπο που βύθισε τη χώρα με αδικαιολόγητεςαποφάσεις όπως και τη ΝΔ για συγκάλυψη.

Βλέπουμε σήμερα στο χάρτη περιοχές που έχουν δεσμεύσει ή δεσμεύουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο αυτή τη χρονιά για στρατιωτικές ασκήσεις (1,2,3) αλλά και για έρευνα με το ερευνητικό πλοίο Τσεσμέ (τουλάχιστον την περιοχή 2). Κατά σύμπτωση είναι οι περιοχές που έχουν πολύ φυσικό αέριο (βλέπετε τις περιοχές των κοιτασμάτων στο χάρτη μας δεξιά, ένα χάρτη που όλοι τον κρύβουν, από υπερδεξιά έως υπεραριστερά, γιατίείναι όλοι παρέα).

Η Τουρκία εξαιτίας του Καμμένου που τους χάρισε με την υπογραφή του χωρίς την έγκριση της Βουλής και το άλλο μισό Αιγαίο (το δυτικό), μπορεί με την ομπρέλα του ΝΑΤΟ που δήθεν με 4 καράβια θα σταματήσει τους εμπόρους μεταναστών να κάνει έρευνες για υδρογονάνθρακες όπου θέλει, παρακάμπτοντας και τη Συμφωνία Παπούλια-Γιλμάζ (άρα υπάρχει υπογεγραμμένη νέα συμφωνία μετά το μνημόνιο Παπούλια, που όλοι στο κοινοβούλιο θα πρέπει να τη γνωρίζουν, όλοι).
Ο Μουζάλας ζήτησε συγγνώμη για τη γκάφα του στο θέμα της Μακεδονίας. Για εμάς μπροστά σε αυτά που έχει κάνει ο Καμμένος και ο κ.Τσίπρας στο Μεταναστευτικό είναι τρίχες.
Ένα άλλο θέμα αφορά τον Ελληνικό λαό που τον έχουν ξεκουτιάνει με όσα του τραγουδάνε από τα ΜΜΕ.
Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα που αφορά το μεταναστευτικό. Λέμε ότι οι Τούρκοι μας στέλνουν μετανάστες από τα παράλια με τη βοήθεια εμπόρων. Το μυαλό όμως στραβώνεται από τα περί ανθρωπισμού και δεν αντιλαμβάνεται ότι για ένα χορό χρειάζονται δύο.
Κάποιοι παραλαμβάνουν τους μετανάστες στην Ελλάδα. Κάποιοι τους το επιτρέπουν. Άρα κάποιοι οικονομάνε και στην Ελλάδα από το εμπόριο ανθρωπίνων ψυχών.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *