ροή ειδήσεων

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΗ διεθνή τουριστική έκθεση του Βερολίνου – ΦΩΤΟ


Τα πρώτα μηνύματα από την μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση Βερολίνου ITB έφτασαν και είναι ιδιαίτερα θετικά για την Κω και το κλίμα αρκετά βελτιωμένο.

Η Κως, βρίσκεται εκεί με δικό της περίπτερο και η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη από όλους τους φορείς, με απώτερο στόχο την ανατροπή του κλίματος. Η παρουσία της Κω και της Ελλάδας είναι δυναμική, σε μία έκθεση που αποτελεί βαρόμετρο για την τουριστική κίνηση και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για προσέλκυση χιλιάδων τουριστών.

Παρά τα γεγονότα που σημάδεψαν το νησί μας και γενικότερα της Ελλάδα το 2015 και τους συνεχούς βομβαρδισμούς που δεχόμαστε για το προσφυγικό, υπάρχουν ενδείξεις ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή όλα είναι εφικτά και αναστρέψιμα. Οι ελληνικοί προορισμοί συνεχίζουν να είναι δημοφιλείς στις προτιμήσεις των Γερμανών.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Όμως αυτή η δυναμική και στοχευμένη προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει για την προβολή, προώθηση και στήριξη της Κω, η οποία είναι έτοιμη να υποδεχθεί επισκέπτες, πρέπει να ενισχυθεί από όλους μας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε συλλογικά για το νησί μας, προβάλλοντας θετικές εικόνες και αποφεύγοντας άσχημες κρητικές που δεν προσφέρουν τίποτα.

ΠΗΓΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: kostoday.com

Πηγή: http://www.enikos.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *