ροή ειδήσεων

Το ορθογραφικό λάθος του γραμματέα του υπουργείου... Παιδείας


Μετά τα λάθη σε επίσημα έγγραφα και tweets του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Καρανίκα, έρχεται ακόμη μία ανορθογραφία στελέχους της κυβέρνησης να προκαλέσει θυμηδία...



Μετά τα ορθογραφικά λάθη σε επίσημα έγγραφα και tweets του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και του συμβούλου για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Νίκου Καρανίκα, έρχεται ακόμη μία ανορθογραφία στελέχους της κυβέρνησης να προκαλέσει θυμηδία.

Πόσω μάλλον όταν το λάθος αυτό δεν προέρχεται από κάποιον «εναλλακτικό» σύμβουλο, αλλά από γραμματέα του υπουργείου Παιδείας!

Ειδικότερα ο γενικός γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Αγρίνιο όπου παρακολούθησε από την εξέδρα των επισήμων την παρέλαση για τον εορτασμό της επανάστασης του 1821.

Φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook με σχετική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, η οποία συνοδευόταν από φωτογραφίες. «Εκπροσωπόντας την Ελληνική Κυβέρνηση στον εορτασμό για την 25η Μαρτίου στο Αγρίνιο. Ημέρα Γιορτής. Ημέρα υπερηφάνειας» έγραψε χαρακτηριστικά, με το ορθογραφικό λάθος στην πρώτη λέξη της ανάρτησης να «βγάζει μάτι», αφού η σωστή ορθογραφία είναι «εκπροσωπώντας».

Παρά το γεγονός ότι η παραπάνω ανάρτηση υπάρχει στην προσωπική σελίδα του κ. Παπαγεωργίου από τις 25 Μαρτίου, τέσσερις ημέρες μετά δεν το έχει διορθώσει, καθώς ούτε ο ίδιος φαίνεται να το έχει προσέξει, αλλά ούτε κάποιος διαδικτυακός του φίλος.

Ο κ. Παπαγεωργίου, νομικός στο επάγγελμα, ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Μπορεί να μην εξελέγη, ωστόσο «εξαργύρωσε» τον πολιτικό αγώνα του, καθώς διορίστηκε τον Μάρτιο του 2015 σε θέση ειδικού συμβούλου στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά.

Ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, όμως σε μη εκλόγιμη θέση (5η). Και αυτή τη φορά αποκαταστάθηκε και μάλιστα όχι με το διορισμό του σε κάποιο πολιτικό γραφείο, αλλά με την ανάληψη των καθηκόντων του γενικού γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του κ. Παπαγεωργίου




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *