ροή ειδήσεων

Λεβέντης: Ο Πρωθυπουργός κάνει το λιοντάρι, αλλά στο τέλος ξεβρακώνεται


Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης...


μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega,λέγοντας πως ο πρωθυπουργός «κάνει το λιοντάρι αλλά στο τέλος ξεβρακώνεται».
Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε πως η αξιολόγηση δεν θα κλείσει καθώς η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να περάσει τα απαραίτητα μέτρα. «Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας αλλά οι βουλευτές του θα αντιδράσουν», είπε χαρακτηριστικά.
Εκτίμησε μάλιστα πως οι δανειστές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στις απαιτήσεις τους.
Ακόμη αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην ανάγκη σχηματισμό οικουμενικής κυβερνήσης λέγοντας: «Την οικουμενική δεν την κάνουμε γιατί τη θέλουμε, αλλά γιατί χρειάζεται για τη χώρα».
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι έξι ώρες μετά την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά προσχώρησε στην άποψή του. Ως προς τις πληροφορίες ότι ζήτησε να γίνει συζήτηση μεταξύ των αρχηγών για οικουμενική κυβέρνηση ο κ. Λεβέντης είπε πως το αίτημά του είχε να κάνει μόνο με συζήτηση για τα οικονομικά.
«Τους παρακάλεσα να συζητήσουμε για τα οικονομικά έστω και μετά από ένα δεκαήμερο και να βάλουμε κόκκινες γραμμές ως συμβούλιο αρχηγών», είπε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας τα όσα έγραψε χθες περί κλειστών συνόρων ο Ντόναλντ Τουσκ στο twitter ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως πιστεύει τα όσα λέει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι παρουσιάζει μια ψευδή εικόνα στο εσωτερικό.
Εκτίμησε πάντως πως η Γερμανίδα καγκελάριος θα βοηθήσει τη χώρα μας ως προς το προσφυγικό και εκτίμησε πως μετά τη συμφωνία η κατάσταση - εκτός δραματικού απροόπτου - θα εξομαλυνθεί.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *