ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: "Τα είπαμε λίγο βαριά στα αποδυτήρια"


Ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε τα "γκάζια" που έβαλε στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κόροιβο,
στοιχείο που έφερε την ανατροπή και τη νίκη του Κολοσσού. Τι δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Ο Κολοσσός έκανε την ανατροπή και χάρη στα... όργια του Μάρκους Ρέλεφορντ πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του Κοροίβου (71-68) που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην είσοδο στα πλέι οφ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Άρης Λυκογιάννης είπε:


"Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Πρώτα για τον Κόροιβο που ψάχνει νίκες για να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη. Ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και για εμάς γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό ψάχνουμε μια εκτός έδρας νίκη και ως επί το πλείστον τα εκτός έδρας παιχνίδια μας δεν συνοδεύονται από καλές εμφανίσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ξεκινάμε άσχημα και έχουμε κενά διαστήματα. Ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, το λιγότερο που μπορώ να πω ήταν ντροπιαστικός. Δεν υπήρχαμε μέσα στο γήπεδο, σε κανένα κομμάτι του παιχνιδιού ούτε αμυντικό ούτε επιθετικό. Παίζαμε με απίστευτο φόβο και γενικότερα ήμασταν σαν μια ωραία εκδρομή", και συνέχισε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο τα είπαμε λίγο βαριά μέσα στα αποδυτήρια και νομίζω αυτό κέντρισε το φιλότιμο των παιδιών. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο τελείως διαφορετικοί στο πίσω κομμάτι του παιχνιδιού, πιέσαμε μπάλες, βρήκαμε μια επαφή με το καλάθι και νομίζω από εκεί και πέρα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι και είναι φυσιολογικό μετά η πίεση να πηγαίνει στην ομάδα που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς. Η νίκη ήταν μεγάλη και θεωρώ πως με αυτή τη νίκη μπορούμε να πατήσουμε γερά και να πούμε ότι είμαστε κοντά στα play of και από εκεί και πέρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον κόουτς και την ομάδα της Αμαλιάδας".

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Μπιλλής δήλωσε: "Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε πολλά λάθη. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Στην αντίπερα όχθη, ο Χάρης Μαρκόπουλος σχολίασε τα λάθη της ομάδας του, επισημαίνοντας: "Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Δίκαια είναι στην βαθμολογική θέση που βρίσκεται, παίζει ωραίο μπάσκετ δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει τον Άρη και τον ΠΑΟΚ στην εδρα του στην Ρόδο. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Βγάλαμε πολύ ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο, από την άμυνά μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια διαφορά. Αλλά δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών.

Εκτός από το αμυντικό κομμάτι, ο Κολοσσός επέλεξε να πιέσει πολύ και κυρίως στο κομμάτι του τρανζίσιον που δώσαμε πολύ εύκολα καλάθια στον Κολοσσό για να γυρίσει στο παιχνίδι, κάτι το οποίο είχαμε πει ότι δεν πρέπει να γίνει σε καμία περίπτωση. Είναι από τις ήττες που πονάνε, το θέμα είναι ότι το έχουμε ξανακάνει αυτό. Αυτή την στιγμή το μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι την επόμενη μέρα και να δούμε τι μπορούμε να περισώσουμε αυτή τη χρονιά και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια και πάλι στον Κολοσσό και καλή συνέχεια".

Τέλος, ο Στέλιος Πουλιανίτης είπε: "Συγχαρητήρια στην Ρόδο, έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο σε αντίθεση με εμάς που κάναμε αρκετά λάθη, δεν σταματήσαμε τον αιφνιδιασμό τους όπως είχαμε πει κιόλας. Αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να μείνουμε στα λάθη μας, αλλά το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε κάτω το κεφάλι, να δουλέψουμε καλά και να προετοιμαστούμε για τους τρεις αγώνες που έχουν μείνει ώστε να τους κερδίσουμε".

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *