ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ!


Ο πιο σκληρός ισλαμιστής Αχμέντ Μοχαμεντίν Μοαβία διορίστηκε χθές στην Προσωρινή Κεντρική Συντονιστική Γραμματεία του ΚΙΔΗΣΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ:
Έχει βρεθεί τιμολόγιο του ΠΑΣΟΚ ύψους 80.250 ευρώ τον Μάρτιο του 2008 για εκδήλωση του Αχμέντ Μοχαμεντίν Μοαβία στην πλατεία Συντάγματος. Αφορούσε την Αντιρατσιστική Συναυλία για την Παγκόσμια μέρα κατά του Ρατσισμού (21 Μάρτη) του Ελληνικού Φόρουμ μεταναστών.
(Αυτό ιδρύθηκε με την συμπαράσταση του ΓΑΠ το 2002). Δείτε ποιόν βοήθησε. Τις 3/11/2007 ο ΓΑΠ του απευθύνθηκε δημόσια με τίτλο: ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προς
Κύριο Αχμέτ Μοαβία
Πρόεδρο του Φόρουμ Μεταναστών
«Η νομιμοποίηση όλων των παράνομων μεταναστών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένες διαδικασίες και κριτήρια. Διαδικασία η οποία δε θα αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, που δε θα καθιστά αποτρεπτική την κατάθεση των δικαιολογητικών, που δε θα ταλαιπωρεί και θα απαξιώνει το συμπολίτη μας. Κριτήρια τα οποία θα είναι διευρυμένα και όχι αυστηρά, που θα επιτρέπουν την εύκολη απόδειξη της εισόδου του μετανάστη στη χώρα. Όλα τα παιδιά τα οποία γεννιούνται στην Ελλάδα ή έχουν φοιτήσει για τρία χρόνια σε ελληνικά σχολεία θα πρέπει να αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια. Μια πολιτική για τους μετανάστες και για την κοινωνική τους ένταξη παραμένει ανολοκλήρωτη, εάν δεν αναγνωρισθεί μεταξύ άλλων και το δικαίωμα που συνδέεται με την ιδιότητα του πολίτη : το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.» Αυτά έλεγε, αυτά έπραξε, ήταν συνεπής ανθέλληνας και μόνο σε αυτά επέμενε.
Να ξέρετε ότι αποκαλύφθηκε με έγγραφο η χρηματοδότηση αυτής της οργάνωσης και μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης. Η διασύνδεση της κυβέρνησης ΓΑΠ με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, προκύπτει επίσης και από την κάλυψη των ταξιδιών του -μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών του κ. Ραγκούση- και σε μέρη πέραν της Ελλάδας. Ο τύπος αυτός εξαπάτησε τους ιερωμένους, που τον είχαν φέρει στην Ελλάδα το 1972 ως δήθεν Κόπτη της Αιγύπτου, του έδωσαν υποτροφία για να διδαχθεί την Ορθοδοξία σπουδάζοντας στην θεολογική σχολή και να την μεταλαμπαδεύσει στους Μαύρους της Αφρικής! Ο Αχμέτ Μοαβία εξελίχθηκε σε μουσουλμάνο ολκής, έμεινε μόνιμα στην Ελλάδα παίρνοντας υπηκοότητα, δυστυχώς πάλι με την βοήθεια της Εκκλησίας. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται για την Ισλαμοποίηση της χώρας. Διακρίνεται στο βάθος αριστερά.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *