ροή ειδήσεων

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Το ISIS καλεί σε νέες επιθέσεις στην Ευρώπη [video]


«Αδέρφια ξεσηκωθείτε! Πάμε για τζιχάντ! Είναι η είσοδος μας στον παράδεισο», είναι τα μηνύματα που στέλνουν οι τζιχαντιστές μέσω ανατριχιαστικού βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα...




Μόλις δύο ημέρες μετά τις φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, το Ισλαμικό Κράτος «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά μέσω Διαδικτύου.

Η ακραία ισλαμιστική οργάνωση συνεχίζει την προπαγάνδα του τρόμου με ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στο Διαδίκτυο και με το οποίο οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν για τα «χτυπήματα» στο Βέλγιο!

Το υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους προωθούν μέσω Twitter τις τελευταίες ώρες το βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται η Ευρώπη στις φλόγες, όπως επίσης και ο Ντόνταλντ Τραμπ.

«Αδέρφια ξεσηκωθείτε! Πάμε για τζιχάντ! Είναι η είσοδος μας στον παράδεισο. Τα αδέρφια σας κλαίνε και πεθάνουν», είναι μερικά από τα μηνύματα που οι τζιχαντιστές στέλνουν μέσα από το νέο τους βίντεο, ενώ καλούν τους μουσουλμάνους να συνεχίσουν τις επιθέσεις «στις χώρες των άπιστων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη των τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και το μετρό της βελγικής πρωτεύουσας και απείλησαν για «μαύρες ημέρες» που θα ακολουθήσουν στην Ευρώπη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *