ροή ειδήσεων

Εντόπισαν τη Madeleine McCann στην Παραγουάη - Τεράστια επιχείρηση της Interpol


Σε τεράστια επιχείρηση για τη Madeleine McCann έχει οδηγήσει η πληροφορία ότι εντοπίστηκε στην Παραγουάη. Στις έρευνες συμμετέχει το σώμα 4 αστυνομικών τμημάτων και η Interpol.


Η μικρή Madeleine εντοπίστηκε, σύμφωνα με ιδιωτικό ερευνητή, στην πόλη Aregua. Οι αρχές αναφέρουν πως δεν έχουν πληροφορίες πως το κορίτσι που εντοπίστηκε είναι η Madeleine McCann. Η Maddie ήταν τριών ετών όταν εξαφανίστηκε το 2007 και σύμφωνα με τον ερευνητή Miraz Ullah Ali ζει στην πόλη Aregua υπό την επιτήρηση μιας γυναίκας. Έφτασαν, όπως λέγεται, πριν από 1-2 μήνες στην περιοχή.


Ο ερευνητής Miraz Ullah Ali



Οι ισχυρισμοί του ερευνητή οδήγησαν σε τεράστια επιχείρηση αναζήτησης, με την επίτροπο Sanny Amarilla να δηλώνει πως οι αστυνομικοί "χτενίζουν" την περιοχή για να δουν αν υπάρχει κάποιο παιδί με παρόμοια περιγραφή. "Ερευνούμε γειτονιές για να δούμε αν υπάρχει κάποιος με παρόμοια περιγραφή. Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, είναι πολύ σημαντικό. Αν βρίσκονται στην περιοχή, πρέπει να βρούμε το κορίτσι και να το επιστρέψουμε στην οικογένειά του".



Από την τοπική αστυνομία όμως λένε ότι δεν έχουν πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ότι το μικρό κορίτσι, που τώρα θα είναι 12 ετών, είναι η Maddie. Ο επιθεωρητής Luis Ignacio Arias της Interpol στην Παραγουάη, είπε στο EFE ότι το γραφείο του δεν είχε πληροφορίες για τον ερευνητή και για το που βρίσκεται το κορίτσι.

"Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για το εν λόγω πρόσωπο", ανέφερε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε ακόμα ότι ο ερευνητής δεν έχει έρθει σε επαφή με την Εθνική Αστυνομία ή το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τους ισχυρισμούς του. Εκπρόσωπος των γονιών της μικρής Maddie, Kate και Gerry McCann, είπε στη The Sun πως γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες και απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το πει.



Η μικρή Maddie εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει οι γονείς της στην Praia de Luz, στο Algavre, το βράδυ της 3ης Μαΐου του 2007. Η εξαφάνισή της έκανε και συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, οι γονείς της Kate και Gerry, από το Rothley, στο Leicestershire, αρνούνται να εγκαταλείψουν την ελπίδα να βρουν την κόρη τους ζωντανή. Η Kate τον περασμένο μήνα αποκάλυψε ότι παίρνει δύναμη να συνεχίσει την αναζήτηση της κόρης της από τα μηνύματα υποστήριξης από ανθρώπους που δεν έχουν ξεχάσει την αγνοούμενη κόρη της.



"Τα Χριστούγεννα πήραμε εκατοντάδες κάρτες από ανθρώπους που μας έλεγαν ότι δεν την έχουν ξεχάσει και πως την αναζητούν ακόμα. Ήταν από την Αμερική, τη Ρωσία, την Ιαπωνία. Μας έστειλαν και από το Trinidad και το Tobago", δήλωσε στη The Sun. Με τα 13α γενέθλια της μικρής Maddie να πλησιάζουν τον Μάιο, η μητέρα της Kate δήλωσε πως ήταν 9 πολύ δύσκολα χρόνια. "Ειδικά όταν τη σκέφτεσαι ή όταν σκέφτεσαι κάτι που σχετίζεται με αυτή". Οι γονείς της επιμένουν ότι θα συνεχίσουν να την αναζητούν παρά το γεγονός ότι έχουν περιοριστεί οι έρευνες της Scotland Yard.



"Ακούς συνέχεια για ανθρώπους που ήταν αγνοούμενοι για χρόνια και βρέθηκαν. Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Δεν θα μπορούσε κανείς να τα παρατήσει. Θέλω ένα τέλος. Μια απάντηση. Όποια και αν είναι αυτή".



Πηγή: Mirror

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *