ροή ειδήσεων

ΑΕΚ:O Ροδίτης Eλευθέριος Δημητραδιού βραβεύει ως MVP τον Βάργκας!


Τα σάρωσε όλα ο Βάργκας!
MVP και «BestGoal» για τον Βενεζουελάνο, που «καθάρισε» και τον Παναθηναϊκό.


Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακο, ο Ρόναλντ Βάργκας «καθάρισε» και τον Παναθηναϊκό, χαρίζοντας στην ΑΕΚ μία ακόμα νίκη στα ντέρμπι του δευτέρου γύρου. Και με το τέρμα που πέτυχε, όσο και με την συνολική του απόδοση, αναδείχθηκε MVP. Όχι μόνο του ντέρμπι αλλά και συνολικά της 24ης αγωνιστικής, ενώ το γκολ-φάουλ του ψηφίστηκε ως το καλύτερο της εβδομάδας που πέρασε.

Είναι τα πρώτα βραβεία του Βενεζουελάνου άσου για την φετινή περίοδο, ενώ είναι έκτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που ένας ποδοσφαιριστής παίρνει και τα δύο βραβεία την ίδια αγωνιστική μετά τους Μπουονανότε (3η αγωνιστική), Βέλλιος (12η), Φορτούνη (20η), Λεοζίνιο (22η) και Τσίμιροτ την προηγούμενη αγωνιστική. Παράλληλα, για την ΑΕΚ είναι ο έβδομος ποδοσφαιριστής που βραβεύεται από τη Λίγκα μέσα στη σεζόν, οι περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα, ενώ με συνολικά 12 βραβεία προηγείται με διαφορά στις εφετινές βραβεύσεις με δεύτερο τον Ηρακλή που έχει εννιά.



Η βράβευση του Βάργκας, θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 12.00 στα Σπάτα από τον Ελευθέριο Δημητραδιού, γνωστό πλαστικό χειρουργό και κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας Member.



Πηγή: ΑΕΚ-aegeantoday

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *