ροή ειδήσεων

Tips ζεστό φαγητό στη δουλειά


Επειδή στις μέρες μας δεν έχουμε πλέον τη δυνατότητα να παραγγέλνουμε φαγητό στο γραφείο, χρειαζόμαστε επειγόντως μια λύση που θα μας βοηθήσει να παίρνουμε φαγητό από το σπίτι και να το απολαμβάνουμε στο μεσημεριανό μας διάλειμμα...



Η απλή λύση είναι το γνωστό σε όλους μας ταπεράκι, η πιο περίπλοκη λύση όμως είναι η usb hot bag. Στα καταστήματα με είδη οικιακής χρήσης μπορείτε να διαλέξετε ταπεράκι που είναι αισθητικά ωραίο, πρακτικό και ελαφρύ έτσι ώστε να μη νιώθετε άβολα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε στο γραφείο σας. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι έχει γίνει μόδα στην εποχή μας να παίρνουμε στο γραφείο φαγητό από το σπίτι.

Αν στην επιχείρηση που εργάζεστε υπάρχει φούρνος μικροκυμάτων, τότε θα πρέπει να αγοράσετε το ανάλογο σκεύος.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης το τάπερ σας να διαθέτει εσωτερικά χωρίσματα έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτό τη σαλάτα, το γλυκό ή το φρούτο σας.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν τάπερ που έχουν και ειδική θέση για τα μαχαιροπίρουνα κάτι που επίσης είναι πολύ σημαντικό για να μην τα ξεχνάτε στο σπίτι. Αν τώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα να ζεστάνετε το φαγητό σας στο γραφείο, μην αγχώνεστε υπάρχει μια λύση.

Ειδική τσάντα που συνδέεται με usb στον υπολογιστή σας και σας ζεσταίνει το φαγητό. Για να την αποκτήσετε θα πρέπει να την παραγγείλετε μέσω internet. Θα σας κοστίσει περίπου 14 δολάρια και θα την παραλάβετε σε 60 ημέρες. Τώρα αν ανήκετε στην κατηγορία των λιτοδίαιτων και τρώτε μόνο τοστ ή σάντουιτς στο γραφείο, υπάρχουν ειδικά σκεύη με συγκεκριμένες διαστάσεις που χωράνε στην τσάντα σας και θα σας λύσουν το πρόβλημα της μεταφοράς. Αν οργανωθείτε λοιπόν σωστά θα εξοικονομήσετε χρήματα και φυσικά θα βελτιώσετε τη διατροφή σας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *