ροή ειδήσεων

Φρίκη: Την ανάγκασαν να πάει με 15 άντρες μέσα σε λίγες ώρες


Σε κάθειρξη 16 ετών και χρηματική ποινή 70.000 ευρώ έκαστος καταδικάσθηκαν από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας δύο φυγόδικοι Βούλγαροι, μάνα και γιος!...



Σε κάθειρξη 16 ετών και χρηματική ποινή 70.000 ευρώ έκαστος καταδικάσθηκαν από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας δύο φυγόδικοι Βούλγαροι, μάνα και γιος, για σωματεμπορία με χρήση βίας, όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του tharrosnews.gr.

Η υπόθεση διαδραματίσθηκε το Φεβρουάριο του 2015, με θύμα μια 20χρονη από τη Βουλγαρία. Με το πρόσχημα ότι θα της έβρισκαν δουλειά σε θερμοκήπια, την έφεραν από τη χώρα της και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται σε άντρες της περιοχής, στους οποίους τη μετέφεραν οι ίδιοι. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει έπειτα από μερικές ημέρες, ενώ την εντόπισαν αστυνομικοί σε άθλια κατάσταση.

Όπως η ίδια η κοπέλα έχει αφηγηθεί, στις 15 Φεβρουαρίου 2015, βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου διέμενε με συγγενείς της. Εκεί σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό και τη συνοδηγό να της είναι άγνωστοι. Στο πίσω κάθισμα καθόταν γνωστός της, ο οποίος της είπε ότι μπορούσε να της βρει δουλειά σε θερμοκήπια στην Ελλάδα. Τη γνώρισε στους άλλους δύο, οι οποίοι ήταν επίσης Βούλγαροι, μάνα και γιος. Το πρωί της επόμενης ημέρας, μαζί με αυτούς τους δύο, ταξίδεψαν και έφτασαν στον Πύργο Ηλείας, όπου διανυκτέρευσαν.

Την επόμενη ημέρα, της είπαν ότι θα πάνε να της βρουν δουλειά σε θερμοκήπια, αλλά την πήγαν σε ένα σπίτι, όπου βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άντρας. Αφού κάθισαν λίγο, η μάνα ομοεθνής της την οδήγησε σε διπλανό δωμάτιο, όπου τη χτύπησε και την απείλησε, λέγοντάς της ότι «θα πηγαίνει» με άντρες για να βγάλει τα έξοδα που έκανε για να την φέρει στην Ελλάδα. Επίσης, την απείλησε ότι αν αντιδράσει θα τη σκοτώσει.

Αφού την ανάγκασαν να συνουσιασθεί με τον ηλικιωμένο, στη συνέχεια την ανάγκασε να κάνει το ίδιο και ο κατηγορούμενος γιος. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, μαζί με άλλο άντρα αραβικής καταγωγής, τη μετέφεραν σε άλλο σπίτι, όπου διέμεναν αλλοδαποί και την ανάγκασαν να συνουσιασθεί με 2 άντρες. Ακολούθως την πήγαν σε τρίτο σπίτι, όπου διέμεναν Άραβες και την ανάγκασαν να πάει με άλλους 4 άντρες.

Μέχρι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας την ανάγκασαν να συνουσιασθεί παρά τη θέλησή της με περίπου 15 άντρες. Επέστρεψαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και το επόμενο πρωί, της Τετάρτης, την πήγαν σε άλλο σπίτι. Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και σχεδόν λιπόθυμη, έφερναν συνεχώς άντρες και συνουσιάζονταν μαζί της όλη τη νύχτα.

Την Πέμπτη το πρωί την πήγαν στους Γαργαλιάνους, όπου συνάντησαν έναν 75χρονο, με τον οποίο πήγαν όλοι στο σπίτι του. Η 20χρονη, μάλιστα, είδε τον 75χρονο να δίνει χρήματα στη μάνα, ενώ εκείνη της είπε ότι «θα πάει» με τον ηλικιωμένο χωρίς προφύλαξη. Όταν ο ηλικιωμένος μετά την πράξη βγήκε για λίγο από το δωμάτιο, η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε το χρόνο, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και έφυγε. Τρέχοντας βρήκε ένα βενζινάδικο, όπου έπειτα από λίγο πήγε η Αστυνομία και την παρέλαβε.

Ο 75χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι πλήρωσε 30 ευρώ για να συνευρεθεί με την 20χρονη, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που η κατηγορούμενη Βουλγάρα τού είχε φέρει γυναίκα έναντι αμοιβής. Μάλιστα, έχει ασκηθεί δίωξη και κατά του 75χρονου για σωματεμπορία. Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ενόχους τη μάνα και το γιο και επέβαλε ποινή καθείρξεως 16 χρόνων στον καθένα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *