ροή ειδήσεων

ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε ό,τι ξέραμε: Τι προκαλεί η εγκυμοσύνη μετά τα 33 στη γυναίκα;

To τελευταίο διάστημα, με αφορμή αρκετά επικριτικά σχόλια σε ρεπόρτερ του BBC που...

ανέφερε ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, αρκετές Single γυναίκες άνω των 30 δέχονται πυρά για το γεγονός ότι καθυστερούν να κάνουν παιδιά. Εαν είστε μία από αυτές τις γυναίκες, πείτε σε όσους σας ασκούν κριτική να σταματήσουν.

Μια μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που μπορούν να γεννήσουν φυσιολογικά μετά την ηλικία των 33, έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν μέχρι τα βαθιά τους γεράματα, σε σχέση με εκείνες που έκαναν παιδί πριν την ηλικία των 30.

Η έκθεση, δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού εμμηνόπαυση τον Απρίλιο του 2014. Ωστόσο δεν σημαίνει ότι η αναβολή της εγκυμοσύνης θα προσθέσει χρόνια στη ζωή σας. «Αν καθυστερείτε να αποκτήσετε παιδιά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε μακροζωία, ανέφερε η Paola Sebastiani, καθηγήτρια βιοστατικής του Πανεπιστημίου της Βοστόνης στο OZY. Μια γυναίκα με φυσική ικανότητα να κάνει παιδιά σε μεγαλύτερη ηλικία δείχνει ότι το σώμα της – συμπεριλαμβανομένου του αναπαραγωγικού συστήματος της – γερνά με αργό ρυθμό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *